USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оголосять тендер на капремонт прибудинкових територій

29 Травня 2019 20:39
Наступного тижня у Луцьку оголосять тендер на капітальний ремонт прибудинкових територій міста на суму 22 мільйони гривень.

Про це під час пленарного засідання чергової 57-ї сесії сьогодні, 29 травня, розповів директор Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

З його слів, на капітальний ремонт прибудинкових територій потрібно 10 мільйонів 500 тисяч гривень з бюджету.

«Ми обійшли фактично половину прибудинкових територій. За станом на сьогодні по них виготовляють проекти. Уже «на виході» - прибудинкова територія на проспекті Волі, 8 та 8а, на проспекті Відродження, 45 та 45а», - зазначив посадовець.

Також він повідомив, що на наступному тижні оголосять торги на капітальний ремонт прибудинкових територій у обласному центрі.

«Тендер оголосять приблизно на 22 мільйони гривень», - зауважив Юрій Крась.

Також він зазначив, що окремі прибудинкові території на вулицях Привокзальній та Львівській – уже ремонтують. Разом із тим на вулиці Ковельській, 62 та 64 двори уже закінчили. Із З,9 мільйона гривень тендерних торгів знизили ціну до 7,5 мільйона. Отож нам вдалося зекономити 2,5 мільйона. Далі все залежить від депутатського корпусу», - наголосив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
88 Показати IP 29 Травня 2019 21:16
нехай зайдуть у двір самого центру міста ..... Лесі Українки 56 .... (за Бравим Швейком) Тендера не хватить....
123 Показати IP 30 Травня 2019 08:47
А про Відродження 9 взагалі забули ! Були ж у Плані реконструкції !!!!
Я Показати IP 30 Травня 2019 09:18
А на Кравчука 3 - 5 коли дороблять тротуари?
Відро Показати IP 30 Травня 2019 11:48
Хай запросять Вітальку-боксьора! Він досвід має. Ха-ха.
Юрій Показати IP 31 Травня 2019 11:19
Прекрасно розумію всіх хто воліє ходити по відремонтованим дворам та вулицям, у тому місці де проживає бо це нормальна людська вимогоа, але... Люди ми в нашому рідному місті "не маємо центру"! Б.Хмельницького, пр. Волі (дороги повний жах. Не докінця завершений Кривий Вал, розбита вул. Набережна (від кільця Шевченка до Яровиці, один з найбільших потоків транспорту). До якого часу теперішня міська влада, перестане формувати лекторат до виборів мера міста, за рахунок проектів у дворах, де стоять багатоповерхівки??? І нарешті займеться глобальними проектами міста. Бо якось смішно виглядають статті на кшталт "У Луцьку розпочнеться туристичний сезон...". На яких туристів розраховано? Напевно на приїзджих. То вони, що свій туризм в нашому місті з дворів почнуть? От і задумайтесь, який висновок буде зроблено про наше місто! Вибачте, але це вже наболіло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus