USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку особливі дітки показали свої таланти. ФОТО

27 Липня 2016 14:19
Діти з аутизмом показали свої таланти в рамках благодійної акції «Талановиті Янголята».

Про це повідомляють на сайті Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Захід відбувся у вівторок, 26 липня, у Палаці культури міста Луцька.

«Наша громадська організація «Янголята» об’єднала 23 сім’ї, які виховують дітей з аутизмом. Ми хочемо показати суспільству, що діти з аутизмом мають здібності, таланти. Важливо допомогти їх розкрити», – зазначила співорганізатор дійства, голова громадської організації «Янголята» Юлія Поліщук.

«Хочу висловити особливу подяку Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», з яким ми плідно співпрацюємо кілька років. Завдяки підтримці його підтримці ми проводимо заняття з музичної терапії, лікувальної фізкультури, гурток з хенд-мейду. Також Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» дав нашим діткам можливість оздоровитися у Буковелі», – розповіла Юлія Поліщук.
Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ірина Констанкевич запевнила присутніх, що Фонд і надалі буде підтримувати «янголят».

«Мене вразило, скільки роботи вкладають у діток батьки та вихователі. Дякую вам, що виділені гроші йдуть до дітей, що є ефект та результат цієї праці. Як каже Ігор Палиця, гроші самі по собі нічого не варті, вони мають цінність, лише коли конвертуються і перетворюються на добрі справи», – резюмувала Ірина Констанкевич.
Учасники заходу вразили присутніх своїми талантами. Вони грали на музичних інструментах, танцювали. Цікавинкою дійства стала зворушлива театральна постановка «Каструлька Анатоля», мораль якої доводить: потрібно навчитися цінувати особливих людей і приймати їх такими, якими вони є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ввв Показати IP 27 Липня 2016 14:59
Чому такі дітки ...потрібні тільки фонду....а не владі...???...
Юлія Показати IP 27 Липня 2016 18:32
Риторичне запитання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus