USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку отримали майже 21 тисячу звернень щодо проблем лучан

27 Грудня 2016 10:55
Майже 21 тисячу звернень отримали від лучан протягом року у групі оперативного реагування «15-80». Містяни нарікали на проблеми житлово-комунальної сфери, рух маршруток та поведінку водіїв, невиконані роботи з благоустрою тощо.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови 27 грудня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, загалом протягом цього року група оперативного реагування «15-80» прийняла 20 789 звернень, усі з яких передали на виконання. Протягом останніх двох тижнів надійшло 733 телефонні дзвінки, серед яких домінували дзвінки, що стосувалися житлово-комунальної сфери.

Серед нагальних проблем – налагодження зовнішнього освітлення, щодо якого виникає багато нарікань, зокрема, щодо вулиць Тарасова, Репіна, Гірної та Педагогічної. Електропостачання у житлових будинках стосувалося 119 (17%) звернень. Роботи ДКП «Луцьктепло» стосувалося 35 звернень. Так, на контролі залишається виконання благоустрою після проведення ремонтних робіт на вулиці Рівненській, 105. Ще 10 дзвінків стосувалися діяльності ПАТ «Волиньгаз». У зв’язку зі встановленням загальнобудинкових лічильників обліку припиняли газопостачання в будинках на проспекті Соборності, 5, 21, 37а, Відродження, 45, 47.

Роботи маршрутних автобусів стосувалися 26 дзвінків. Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та порушення графіків руху, відсутність автобусів на кінцевих зупинках, відсутність навігаторів, неналежну поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху на маршрутах № 1, 2, 3, 4, 9а, 17, 18, 24, 28, 30, 31, 32, 47 (половина від отриманих звернень). Усі ці звернення передали для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку. Окрім того, ще п’ять повідомлень були викликані через неналежний рух тролейбусів і передані у Луцьке підприємство електротранспорту.

Протягом двох тижнів лучани ініціювали 29 петицій, на 25 з яких триває збір підписів, три не підтримані, а одна перебуває на розгляді (щодо незгоди зі спорудженням пам’ятника Степану Бандері саме навпроти РАЦСу).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus