USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку перевірили, як ремонтують дороги і двори

19 Червня 2018 20:55
У Луцьку тривають роботи із благоустрою і покращення стану дорожнього покриття та доступності пішохідної зони. Плановий огляд стану ремонтних робіт у Луцьку здійснили сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Юрій Крась, повідомляє прес-служба міської ради.

Зокрема, під час свого візиту, посадовці ознайомились із станом дорожнього покриття на вулиці Ковельській. Тут, окрім заміни асфальтного покриття, створено спеціальну зону для зупинок громадського транспорту. Задля того, аби продовжити термін служби цієї ділянки дороги в умовах підвищеної експлуатації, була закладена спеціальна бетонна подушка, поверх якої покладено камінь. Гарантія на такий комплекс робіт – 10 років.
Зі слів Ігоря Поліщука, при проведенні капремонту також передбачили додаткові гілки зливових каналізацій з метою уникнення таких потопів як на вулиці Соборності. "Незрозуміло, яким чином ремонтували і чим керувалося попереднє керівництво, але під час ремонту там не передбачили нормальної зливової каналізації, яка могла б прийняти той об'єм води, який утворюється в критичні моменти. На сьогоднішній дерь вирішення цього питання буде коштувати більше 10 мільйонів гривень, до того ж доведеться знімати не так давно вкладений асфальт", - зазначив Поліщук.
Ремонт дороги також відбувся на вулиці Ковпака. Тут мешканців радуватиме нове щебеневе покриття із напівпросочуванною бітумною емульсією.
«Сьогодні ми добираємося до найбільш віддалених мікрорайонів міста. Наразі тут встановлено освітлення, є дорога. Якщо ми і надалі рухатимемося такими темпами, то за наступний рік зробимо усі ґрунтові дороги. Окрім того, активні ремонтні роботи проводяться і у великих дворах міста», - розповів Ігор Поліщук.
Ремонт пішохідної зони триває на вулиці Чорновола – тротуар до Луцької міської дитячої поліклініки викладуть бруківкою.
Розпочато роботи з капітального ремонту прибудинкових територій пр. Соборності, 29, 31а, 35, 37а, 37. Ще нещодавно тут тривало обговорення запланованого проекту із мешканцями будинку, під час якого лучани узгодили своє бачення двору із міською владою.

Як зауважив Ігор Поліщук, під час заміни мереж робітники мали можливість переконатися у товщині вкладеного асфальту та якості "основи", яка робилась під час попереднього ремонту. "Асфальт тонким шаром вкладений просто на грунт", - заявив він.
Також, триває робота на прибудинковій території пр. Молоді, 13б. Зокрема, тут прокладуть доріжки із бруківки, що йтимуть повз Дитячу художню школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 19 Червня 2018 23:06
Ще вiдродження зробiть. Вiд молодi до соборностi там у вечерi ноги повивертати можна , а у дощ взагалi не пройти скрiзь ями з водою ! Звернiть увагу !!!!!!!!
11 Показати IP 19 Червня 2018 23:13
Туфельки замастять
Лучанин Показати IP 20 Червня 2018 08:37
Ще на Загороднюк хай заїде, там під... розрили і води вже 1,5 місяця немає, а робити нічого не роблять, приходиться ходити по проїжджій частині.
Місцевий Показати IP 20 Червня 2018 08:47
Нехай зайдуть у двір і в самому центрі за магазином Winetime (Градний узвіз 2). Це просто сором! Такий відомий магазин, з такими цінами, а але справжнє його "лице" це тильна сторона його приміщення в дворі! Жах і сором! А сходи на терасу, це просто катастрофа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus