USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку підвал ТЦ «Караван» затопило нечистотами

22 Липня 2017 12:47
Підвальне приміщення ТЦ «Караван», де розміщені торгові точки, затопило 21 липня через прорив каналізаційної труби. Наслідки інциденту досі ліквідовують, торгівля тимчасово припинена.

Зі слів працівників ТЦ прорив відбувся вчора близько 19:00. Для відкачування нечистот залучали надзвичайників.

Втім і сьогодні, 22-го липня, підвальне приміщення закрите. Підприємці власними силами ліквідовують наслідки затоплення у свої контейнерах.

Адміністратор «Каравану» відмовилася давати будь-які коментарі журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини, та намагалася завадити фотографувати місця затоплення, мовляв, це не громадське місце, а її особиста приватна власність.

Своєю чергою підприємці, які постраждали, кажуть, що про лихо вони дізналися лише о 8 ранку, прийшовши на роботу.

«Ви уявіть яке це недбальство … Затопило вчора, а ми про це дізналися лише сьогодні. Чому ж нам охорона не передзвонила того ж дня, за що ми їм платимо щомісяця?! Ми хоча б свій товар врятували, це ж не просто вода, а фекалії, які тут все залили на сантиметрів 40. У нас величезні збитки на десятки тисяч гривень, бо товар, який зберігався у ящиках, стояв на підлозі», - розповідає один із підприємців.

Чи буде їм адміністрація торгового центру компенсовувати збитки – ще не знають, втім додають, що їх попросили скласти акти й запросили на спільну нараду, яка має відбутися сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ОЛЕГ Показати IP 22 Липня 2017 13:08
А хто продукти чи товар тримає прямо на підлозі ? Для цього існують полиці, стелажі! Зекономили ?
скептик до ОЛЕГ Показати IP 22 Липня 2017 15:18
де написано, що товар не можна тримати на підлозі ? є факт виливу кан стоків і пошкодження товару. вина або власника приміщення або водоАналу
?? Показати IP 22 Липня 2017 13:30
Продасте товар з фекалій: лучанам до сморіду не звикати.
Знаючий Показати IP 22 Липня 2017 14:20
Не сумуйте, г-но то до грошiв!
ВОВК Показати IP 22 Липня 2017 18:36
то г*вно вискочило з труби Чудєса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus