USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку пікетували російські банки. ОНОВЛЕНО

9 Квітня 2014 13:26
Банки, за чиї гроші, на думку пікетувальників, фінансують російську агресію, закликали припинити свою діяльність представники Правого сектора, Автомайдану та Самооборони Майдану.

Попереджувальна акція протесту відбулася 9 квітня у Луцьку.

У рамках попереджувальної акції активісти завітали до відділень «Сбербанку Росії», «Промінвестбанку», «ВТБ Банку», «VSБанку» та банку «Русский стандарт».

Розпочали акцію із відділення «Сбербанку Росії», що на проспекті Волі. Туди прибула колонна представників Правого сектора, автомайданівці та представники Самооборони Майдану. Вимогу передали представнику установи. У документі йдеться про те, що банк належить країні, що окупувала Крим та готується до активних бойових дій на іншій території України. Таким чином, банк бере участь у фінансуванні антиукраїнської політики Кремля, армії та спецслужб Російської Федерації, сепаратистів тощо.



«Сбербанк Росії» є агентом ворожої держави, а його співробітники фактично, свідомо чи ні, є колаборантами. Тому громадськість Волині у нашій особі вимагає терміново припинити будь-яку діяльність «Сбербанку Росії» на території Луцька та Волинської області, зняти відповідні вивіски», - звернувся лідер Правого сектора Волині Павло Данильчук до представників банку.

Він зазначив, що не вимагає негайної зупинки діяльності банку, проте найближчим часом вона повинна бути припинена.

Радник голови правління банку Валерій Попко зазначив, що банк є українською юридичною особою та не може фінансувати армію Російської Федерації. Він наголосив, що працівники банку перебувають поза політикою та здійснюють лише фінансові операції. З його слів, вивіска встановлена на законних підставах, тому він відмовився її знімати, хоча й визнав, що слово «Росія» нині провокує людей. Після цього активісти Правого сектора, за допомогою заздалегідь приготовленої драбини, заклеїли вивіску чорним поліетиленом. Наліпки із закликами бойкотувати російське та не користуватися послугами окупанта наклеїли на двері та вікна банку.

Павло Данильчук повідомив, що невдовзі, наступного тижня, Правий сектор знову навідається до установи.

Наступним об'єктом, який відвідали учасники акції протесту, було відділення «БМБ Банку». Його директор Микола Дуда із розумінням поставився до протестувальників, запевнивши, що працівники банку українці, вірні нашій державі люди та активно підтримують Майдан. Він повідомив, що банк невдовзі куплять українці. Також повідомив, що зрозумів вказівки пікетувальників, пообіцяв зв’язатися із керівництвом та повідомити активістів про результат переговорів.

Після цього учасники акції попрямували до відділення «Промінвестбанку», що на вулиці Степана Бандери. Керівник Наталія Суркова значно більш негативно сприйняла протестувальників, заявивши, що банк є українським, хоча й має російського інвестора. Вона попросила учасників акції назвати принаймні один український комерційний банк із українським капіталом. Наталія Суркова запитала їх, чи беруть вони на себе відповідальність утримувати три тисячі його працівників, які у разі припинення діяльності банку, стануть безробітними. Не сприймати агресивно позицію протестувальників закликав її Павло Данильчук. З його слів, у стані неоголошеної війни не повинні працювати фінансові установи, які причетні до Російської Федерації - окупанта України. Він закликав керівника донести позицію протестувальників до керівництва у Києві.

Пообіцявши завітати у відділення наступного тижня та залишивши наліпки-застереження на вивісці банку, пікетувальники попрямували до відділення «ВТБ Банку» на вулиці Шопена. Втім, їм так і не пощастило потрапити всередину, тому що оголошення на вхідних дверях повідомляло про те, що сьогодні банк не працює із технічних причин. Отже, обклеївши вивіску банку наліпками Правого сектора та закликами до бойкоту окупантів, протестувальники вирушили до відділення «VSБанку», що на проспекті Волі.

Керівник відділення Алла Поліщук вирішила поспілкуватися з учасниками акції за межами приміщення, тому що всередині, мовляв «молоді дівчата», які злякаються. Вона повідомила, що банк не отримує російських грошей, незважаючи на російського власника. Протестувальники передали їй свої вимоги та автівками Автомайдану вирушили у напрямку відділення «ВТБ Банку», що на вулиці Рівненській.

Там їх знову зустріли зачинені двері та повідомлення про технічну перерву до 14.00. Зі слів активістів, всередині офісу були присутні працівники банку, які почали ховатися, побачивши представників Правого сектора.

Останнім пунктом на шляху попереджувальної акції протесту стало відділення банку «Русский стандарт» на вулиці Винниченка. Тут пікетувальників зустрів начальник регіонального центру банку у Волинській області Анатолій Матвіюк. Чоловік з гумором поставився до протестувальників, запросив їх всередину та знімав їх на мобільний. Інших працівників банку у приміщенні не було помітно. Представники Правого сектора прочитали звернення, закликавши зняти вивіску банку. Анатолій Матвіюк зазначив, що вирішення питання із вивіскою не належить до його компетенції та не заперечував, коли протестувальники заклеювали її. Він повідомив, що банк є українською юридичною особою, вклади у якій мають українці.

«Хлопці, поки що Росія сюди лише вклала кошти, але ще нічого звідси не витягнула», - звернувся він до учасників акції. Втім, активіст Автомайдану Ігор Оборонов не повірив цьому твердженню банкіра. Врешті-решт вивіску заклеїли чорним поліетиленом представники Правого сектора та Автомайдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 115
Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 13:30
Великий респект! Молодці - гарна акція.
Лучанин до Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 15:59
Була б гарна акція, якби пс пішов у військомат і записався добровольцями. Оце б було почоловічому і патріотично.
сонечко до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2014 18:22
Я повністью погоджуюсь з вами!
Анонім до Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 17:13
вот это клоуны))))) каждому по веники и лопате, убирать город и приводить впорядок, столько энергии уходит в ненужное русло!!!
Анонім до Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 18:13
подскажите где живет даныльчук и его родственики, и его сотрудники по правому сектору!!!
Анонім до Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 18:57
а на 18 фотографии чел с сумкой адидас фак показывает, и лицо прикрывает, посылает этот правый сектор)))
Це що? до Андрій Показати IP 9 Квітня 2014 20:36
А що робити працівникам,хто буде кормити наши сім'ї? Про що думає ця молодь,якщо мати чи тато завтра залишаться без роботи?
молодцям Показати IP 9 Квітня 2014 13:37
коментар було видалено
гусь Показати IP 9 Квітня 2014 13:38
хлопці і дівчата поїдьте будь-ласка ще в донецьку, харкові і в луганську повторіть таку акцію, там точно банки сепаратистів з Росії фінансують.
Со строны Показати IP 9 Квітня 2014 13:42
Бойкотируй российское! Не финансируй оккупантов! Начни с газа! Имеешь дома газовую плиту - викинь на хр*н!
Правдоруб до Со строны Показати IP 9 Квітня 2014 14:08
Молодца
клієнт Показати IP 9 Квітня 2014 13:51
Може ПС мені кредит покриє перед тим як банк закривати.....
Джулія до клієнт Показати IP 10 Квітня 2014 09:58
Банк горить-кредит погашається ;-)
дети играют Показати IP 9 Квітня 2014 13:51
дети играют в войнушку, вот только последствия совсем не детские...
Анонім до дети играют Показати IP 9 Квітня 2014 14:03
Як ти не воюй в коментах, москалів будуть гнати з України.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 13:53
молодці хлопці,щоб не говорили,що правий сектор -проект кремля.Зараз юлька і ін політики будуть заступатися за російські банки, оправдовуючись тим,що у нас демократична і правова держава і знов паскудити ПС. Мрію про той час, коли народ в Україні порозумнішає і приструнить орлігархат.
серий до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:10
які молодці? чого вони добились на Волині? сміття менше стало? дороги стали кращі? пяних менше? до відповідальності когось притягнули? тільки бла-бла-бла
Анонім до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:31
Ну і унікал... Подавай йому рай за два місяці.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:55
такими методами ви раю точно не збудуєте. ішли б краще сміття прибирати в парку, все одно нічим не зайняті
my_gift до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 15:20
Тільки після Вас ;-)
Лучанин до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 23:24
коментар було видалено
белый до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:34
а чего добился ТЫ?
серий до белый Показати IP 9 Квітня 2014 14:58
в робочий час по місту не тиняюсь, і не заважаю іншим працювати, на сьогодні це немало
серий до белый Показати IP 9 Квітня 2014 14:58
можеш мову вивчити, якщо геть немає чим зайняти свою голову
Анонім до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:57
цими проблемами якраз повинна займатися влада, а як відомо вона вже 20 років не проявляє активності у наведенні порядку в Україні, а тільки набиває свої кишені , при чому на всіх рівнях. Правий сектор, на жаль, ще не при владі.
серий до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 15:00
так ідіть до тої влади, ви ж люстрації проводите. нехай відповідають за свої діяння, а не фньою займаєтесь
день до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:58
Сміття і пяних стало набагато менше........пяних - за рахунок того, шо бояться, шо прийдуть "правасекі", і дадуть попередження, а стосовно міста - 12го квітня буде величезна акція "Зробим Волинь чистою", от там і місто прибиреться разом зі всіма.............а сергій - ви пуйло,яке вміє лише коменти писать
серий до день Показати IP 9 Квітня 2014 15:01
за акцію знаю, і навіть участь прийму. цікаво де в цей час будеш ти?
ми до день Показати IP 10 Квітня 2014 01:33
Така акція проводиться щороку, так що ПС тут нідочого
Трілль Показати IP 9 Квітня 2014 13:53
Зараз будуть коменти про бандитів, фашистів...
настя Показати IP 9 Квітня 2014 13:53
нема що робити наверно цим хлопцям треба було їхати в Крим як заберали росіяни а не тут і точно гратись
123456 Показати IP 9 Квітня 2014 13:55
ПС - Вы клоуны!!!!! Займитесь делом! Иди на работу, платите налоги, принесите пользу Украине!!! А то вы только вымогательством и порчей имущества умеете заниматься. Когда уже наша милиция станет смелее и вами займется? Нельзя такие действия спускать с рук. Что-то клеить, что-то срывать. Кто дал вам право?!
Анонім до 123456 Показати IP 9 Квітня 2014 13:57
В антиукраїнських вискочок точно ніхто не буде питати права.
123456 до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:05
ну да конечно, кто б сомневался. Вы же строите демократическое государство, только вы имеете право решать как должно быть в этой стране, кому и как работать, а кто с вашим мнение не согласен то сразу антиукраинский выскочка. Ой ребята почитайте историю. Мы уже это проходили........ Вы хоть и орете "Коммунистов Геть" но сами идете их путем и пользуетесь их методами. Только хочу напомнить - плохо это все кончилось и страну отодвинуло лет на 50 назад...
111 до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:11
От би всю цю гвардію (ПС), і в парк, на суботник. Тоді б і люди почали б поважати. А так , дійсно, якісь примітивні дії, які ще більше ускладнюють ситуацію в державі.
Анонім до 111 Показати IP 9 Квітня 2014 14:24
Скільки багато командирів розвелось на Волинських Новинах ))) От би ПС туди, от би ПС сюди...
в стороне Показати IP 9 Квітня 2014 13:58
Передали, що вітер сьогодні дує від москалів. Всі в протигази.
Анонім до в стороне Показати IP 9 Квітня 2014 14:56
1000% (поржал)
Сергій Показати IP 9 Квітня 2014 14:05
Правий сектор - збіговисько проплачених йолопів і нероб. В житті нічого окрім мітингів і безглуздих заяв не зробили. Країна і так на межі фінансового краху, а вони хочуть тисячі людей залишити без роботи і сотні тисяч без грошей (депозитів). Хоча б один з них поїхав у Харків чи Донецьк. Спробували б там закрити ці відділення!!! ***
Анонім до Сергій Показати IP 9 Квітня 2014 14:07
Ахаха, які сотні тисяч??? МІЛЬЙОНИ!!!!!
день до Сергій Показати IP 9 Квітня 2014 15:03
Вже поїхали..........не треба так беспокоїтись))))
серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:06
чим би дитя не тішилось... нехай їдуть в Луганськ, а не героїв з себе крутих тут корчать. Розігнати такий правий сектор, раз немають куда від скуки дітись
Анонім до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:07
А ти поїхав до Луганська?
серий до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:10
я тут з себе героя не корчу, хочеш бути крутим - ділом займись
Анонім до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:13
Спочатку дай відповідь, де ти побачив, що хтось корчить з себе героя, потім роби закиди.
111 до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:14
Якщо й не поїхав, то ,мабуть , не вештається по місту з дурнуватими ідеями , які пропагандує ПС
Анонім до 111 Показати IP 9 Квітня 2014 14:16
Ага, він вештається з розумними ідеями сепаратистів )))))) Хаха
Анонім до серий Показати IP 9 Квітня 2014 14:09
Закритий москальський банк = менше грошей у сепаратистів!
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:12
і що закрили? чтось поцікавився де голови цих банків? В Луцьку рішення не приймаються, ви не за адресою
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:15
Закритий філіальчик краще, ніж незакритий філіальчик. А щодо голів... знаєте, швидко тільки кошенята народжуються.
Я до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:15
і чим ти думаєш шановний...коли таку пургу женеш
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:08
Ось і ситуація... ну хто вас заставляє здійснювати проплати через ці банки, відкривати кредити-депозити????? Звичайно найлегше закрити ці банки, викинути людей на вулицю, нехай спробують прокормити свої сім"ї без грошей. Не розумію за що живуть сім"ї тих хто ходить по вулицях з такими гаслами..... Хоча у Данильчука є депутатська зарплата.... а половина просто сидить на шиї у батьків, навіщо працювати можна просто погорланити.
Андрій до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:37
Та не має він з-ти за депутатство. Це не народний депутат. Живе він і його кодло за гроші, які збирали на Майдан!
Я Показати IP 9 Квітня 2014 14:13
все має початок і має кінець.... ми доживемо обовязково коли прийде кінець ПРАВОМУ СЕКТОРУ і його хероям ))))))
Анонім до Я Показати IP 9 Квітня 2014 14:21
Не готуй другому яму, а то сам можеш в неї впасти. ))))
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:35
де ти тут про яму побачив.... кінець...є в кожній епосі..кожній партіі...революції.. і тим більше людини
МИ Показати IP 9 Квітня 2014 14:17
Идите лучше Отечеству служить в Нацгвардию, а не занимайтесь ерундой!!!!!!!!!!!!! Стыдоба!!! Хотя в чем то МИ Вас поддерживаем.
Просто прохожий Показати IP 9 Квітня 2014 14:20
Згідно мети даної акції слідує, що потрібно пікетувати практично все. І операторів мобільного зв"язку, так як вони російські, і як наслідок не спілкуватися мобільним телефоном. І не платити за комунальні послуги, так як опалення, гаряча вода - все з російського газу, і як наслідок відключення всіх благ у вашій оселі. А якщо про Банки, то пікетувати не тільки російські, а й українські і при цьому, в першу чергу, найбільші, так як всі вони обслуговують перекази російських операторів, приймають платежі за російський газ, обслуговують російські підприємства та компанії. І цей список можна продовжувати.
Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 14:31
УРА!!!!!!!!!!!!!! У Луцьку тепер є свій цирк!!!!!!!!!!!!!!!!! З тваринками!!!!!!
Анонім до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 14:36
Цей цирк у нас вже давно. І називається він "коментарі на Волинських Новинах".
Віктор до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:38
То ти перший клоун?))))))))))))
Анонім до Віктор Показати IP 9 Квітня 2014 14:42
"Рыбак рыбака видит издалека", так?))))
Банк до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 14:54
В клоуни беруть тільки анонімів)))))))))
Банк до Банк Показати IP 9 Квітня 2014 15:07
З особистого досвіду знаєте, коллего??
Банк до Банк Показати IP 9 Квітня 2014 17:57
Просто спостерігаю
справедливий Показати IP 9 Квітня 2014 14:40
А страхова компанія Провідна відкупилась?
02 Показати IP 9 Квітня 2014 14:50
коментар було видалено
мда Показати IP 9 Квітня 2014 14:55
Ід*йоти
03 Показати IP 9 Квітня 2014 14:56
ПС вже бабів набрав! В ПС вільні шведські стосунки))
Рома Показати IP 9 Квітня 2014 15:03
Маразм крепчает!!
день Показати IP 9 Квітня 2014 15:06
Ну хоч один з коментаторів би своє обличчя показав......так ні - сцикунці)))))
ніч до день Показати IP 9 Квітня 2014 15:25
А сам ???
Іра Показати IP 9 Квітня 2014 15:09
Правий сектор - нероби!
Яна до Іра Показати IP 9 Квітня 2014 16:06
:)))Це точно.Попіарились і в нори порозбрідались.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 15:51
Я так собі думаю читаючи "позитивні коменти" не забаром ПС отримає і на свою сторону зворотній пікет, та взагалі на віщо розписуватись за всю громадскість ви що референдум провели ???? вас підримує все місто та Волинь ????? Читаючи коменти думаю що ні. Тай на фото не видно жодної стороньої людини з плакатами та закликами!!!!. Але поряд з цим всі ПС як один в камуфляжах та навіть на якомусь фото в броніку - проти кого проти дітей 25 річних !!!!
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 16:22
Ясно, що не все місто підтримує ПС. Є ж всілякі комуністи, регіонали, колісники і т.д.
123456 Показати IP 9 Квітня 2014 15:54
Правый Сектор это - ПАРАЗИТЫ, которые паразитируют Украину. И все их действия направлены только на усугубление ситуации в стране. Им именно за это и платят.
Артем Показати IP 9 Квітня 2014 16:01
В одном банке работает 10-15 человек.Отделений по городу у каждого банка несколько.Человек 60-80 волынян и лучан (если судить по этому сюжету) может завтра лишиться работы.Бюджет Украины в случае закрытия этих банков недополучит налоги(и не малые).Город получит 60-80 безработных которые встанут на биржу и государство из своего нищего кармана будет их содержать.Кто от этого выиграет?Украина?Похоже Правый сектор специально все розваливают в Украине для Кремля:)
789 Показати IP 9 Квітня 2014 16:07
да, анонім та Іра, ви праві. Де тільки це кодло захисної форми набрало і понап'ялювало? Воно шо, ще десь воювало, крім беззахисних молодих дівчат в банку? Робити не хочуть - тільки героїв корчать серед простих нас, смертних. В Крим їх, на Донецьк - ага, кишка тонка....
Анонім до 789 Показати IP 9 Квітня 2014 16:25
А Ви, як видно, дуже хочете працювати, оскільки в робочий час пишете коменти на ВН.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 16:24
На сході сепаратисти на Заході ПС ото живемо. І всі їм кланяються бояться а вони погоду роблять. Як побачу морду того Данильчука пл*нути хочетьсч **ло необразаване
Анонім до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 16:28
І де вас вітер носив, коли всі кланялись Януковичу?
Kewmr до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 16:34
правильно ви кажете те бидло вже достало
серий Показати IP 9 Квітня 2014 17:45
Автомайдан хоч робить подекуди нормальні справи, десь ДАІшник побоїться взяти хабаря, дякуючи їм, десь побояться запропонувати, браконьєра зловили, депутата заставили пройти медичне освідчення за це респект, але ця акція м'яко кажучи незрозуміла.
Вільна Волинь Показати IP 9 Квітня 2014 18:36
Подібні акції були очікуваними, однак давайте задаймося запитанням: а що робити тим людям, які працюють в тих банках? Хто їм платитиме зарплатню? А в усьому іншому, погоджуюсь з лицеммірністю всього цього шабаша. Бо дійсно, якщо повністю хочете бойкотувати все російське - почніть з газу в своїх оселях.
Анонім до Вільна Волинь Показати IP 9 Квітня 2014 18:39
Не хвилюйтесь, діло дійде і до газу.
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 18:42
Та шо ви гаварітє!! Літом хіба, та і то жерти ж якось треба варити...
Анонім до Вільна Волинь Показати IP 9 Квітня 2014 19:00
Шо есть то і гаварім. Росія у Вас що, єдиний постачальник газу у світі?
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 20:46
У вас, це в кого??? В України - так, один єдиний постачальник Росія. Інші якби були, то вже б постачали.
Джулія до Вільна Волинь Показати IP 10 Квітня 2014 10:03
Москва теж не відразу постала. Відмовимось від російського газу, але не одномоментно.
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 18:38
Чому не ведете мови про незрозумілість економічних санкцій з боку Європи і США?
Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 18:39
Хтось стояв в мороз на майдані,більше сотні віддали своє життя,сьогодні на кордоннах курсанти захищають мир.Де був Данильчук і ПС?Бігати по місту-мишина возня,а не геройство!
Анонім до Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 18:41
коментар було видалено
Анонім до Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 19:08
Хто вбачає у звичайній акції якесь "геройство" - ідіот.
валюта Показати IP 9 Квітня 2014 18:49
А там працюють наші люди, лучани... ви їм дасте роботу? Відкрийте свій банк, запропонуйте людям роботу, а потім закривайте те, що вам не до вподоби! А так як робить ПС - вчиняють лише варвари! Ви хоч трохи економіку почитайте, аналітику!!! Якщо російські банки припинять діяльність в Україні - повній абздець країні буде! Але що їм пояснювати - вони свідомити...
Анонім до валюта Показати IP 9 Квітня 2014 19:02
Цікаво, а як варто вчиняти із тими, хто свідомо працює на розвідку ворога? Пожаліти???
анонімКА до Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 09:09
Яку розвідку? Ви з дуба впали?:) "Розвідали" скільки людей грошей на рахунки поклали або кредит взяли?:)
777 Показати IP 9 Квітня 2014 20:10
ПС пора робити посадку картоплі.викачувати гній на фермах-піднімати село
Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 20:38
Проведіть будь-ласка в першу чергу в правому секторі люстрацію, якщо хочете щоб вам люди довіряли, бо ваш склад не зовсім ідеальний!!!
луцький до Лучанка Показати IP 10 Квітня 2014 09:06
Та хто вони взагалі такі??? Це просто бойовики і все!!! До чого їх закликати? Це ж все видно і зрозуміло, навіщо стільки пафосу з приводу цієї "організації"!!! Якщо щось не так, як їм треба - погрози, біти, дубини, коктейлі, зброя... То хто і що це таке?!
Йович Показати IP 9 Квітня 2014 20:54
Простий комент: якщо якесь ла№но під прикриттям благих дій, буде погрожувати своїм співгромадянам, тим паче жінкам, таких будуть ловити і за "причинне" місце підвішувати. Це звернення до жартівників, які обіцяли "зайнятися" працівницями банків яких сьогодні відвідав правий сетор. Прошу звернути увагу керівників Правого сектор, на тих хто в їх лавах. Почніть плекати європейські цінності з самих себе. Мені, доля банків найменше цікава. Я за людяність, справедливість, а не показуху.
Ірина Показати IP 9 Квітня 2014 22:15
для населення України використовують лише український газ(це до відома недолугих коментарів)
Реаліст до Ірина Показати IP 9 Квітня 2014 23:48
Тоді чого він раптом дорожчає???
перлина до Ірина Показати IP 10 Квітня 2014 09:02
Може тобі особисто ще і з Локач трубу завели?:)))
Просто прохожий Показати IP 9 Квітня 2014 23:30
А чого ніхто не каже про бойкот "Однокласники" чи "Вконтакте". Вони теж належать країні, що окупувала Крим та готується до активних бойових дій на іншій території України. І всі активісти і прихильники ПС - 100% користувачі даних мереж та ще й через дані мережі заклакають всіх до акцій. Де логіка ???
Лучанка Показати IP 10 Квітня 2014 08:27
вже сходили в міграційну службу, отримали відступні і пішли під три чорти, з них там до сих пір сміються і лошарами тупими називають. ну і косять далі з волинян бабло в кишеньку.
Анатолій Показати IP 10 Квітня 2014 09:41
Дуже сумніваюсь, що всі негативні коментарі про наших патріотів писали Лучани. Проплачені тролі нехай пишуть те за що їм платять. Слава патріотам! Боротьба починається з дрібниць. Російські банки, товари і т.д.... Але боротьба це не тільки дії проти окупанта, але і підтримка власної держави. Кожен може внести свій вклад (заплатити податки, оплатити комунальні послуги, відправити СМС для армії, зекономити вдома газ в теплий період і т.д.). Вода камінь точить, памятаємо про це. Перед тим як критикувати наших патріотів, скажіть, а що Ви зробили для свого народу і держави?
my_gift до Анатолій Показати IP 10 Квітня 2014 10:08
Найперше, що можна і ТРЕБА зробити-включити мозок!
Петро Показати IP 10 Квітня 2014 10:30
Борьба с воздушными мельницами продолжается?
Петя Луцкий Показати IP 10 Квітня 2014 10:33
Если такие умные, объявите байкот российскиому газу, не пользуйтесь отоплением, не готовьте еду на газовых плитах у себя в квартирах, а то бойкот выборочно как то не то....
Людина яка розумієть Показати IP 10 Квітня 2014 10:45
А я вважаю ці дії демонстрацією інтелекткальної обмеженності і нерозуміння принципів діяльності банків. По-перше усі ці банки є юридичними особами України і вони усі податки сплачують в бюджет України. По-друге клієнтами банків є юридичні особи (компанії) з Луцька і Волинської області а також фізичні особи - лучани. У випадку припинення діяльності цих банківських установ усі ці люди втратять більшу частину їхніх депозитів. Не думаю що організатори акції це усвідомлюють. І третє, російські акціонери або співвласники банків можуть отримувати винагороду від їхньої діяльності лише у вигляді дивідендів. Але враховуючи що діяльність банківської системи в поточному році є збитковою, або надзвичайно низькорентабельною, жодних дивідендів не слід очікувати. А відповідно відрахувань в Росію і не очікується. Тобто крім шкоди лучанам і волинянам ця акція нічого не принесла. Крім дешевого популізму на користь псевдо патріотів і можливості російської пропаганди ще раз продемонструвати що в Україні діється безлад і хоч якось цим спробувати їхню безглузду і агресивну політику щодо України. В черговий раз підіграли Путіну.
Бандерівка Показати IP 16 Квітня 2014 21:49
Значить так. Дуже вже дивна кількість активних людей, щодо цієї статті, та ще й, тим більше, не в сторону ПС. Навіть якщо це не провокація, всім добре відомо, що в Луцьку Правий Сектор на чолі з П.Данильчуком, підтримує основна маса людей, адже саме ПС ( а також автомайдан, самооборона, радикали та патріоти України) пікетували, штурмували і "виганяли" ту нечисть, яка була при владі. Щодо пікетування російських банків, то як можна не підтримати ПС в тому, що вони намагаються таким чином не спонсорувати війну Росії в Україні, в тому, щоб не збагачувати казну москалів, задля винищення українців. Тому я безмежно рада, що є такі радикально і патріотично налаштовані люди, які тримають порядок у Луцьку і є активними патріотами.! Москалям не місце в Україні! Слава Україні!
Бандитский стандарт Показати IP 7 Липня 2014 07:45
Это не банк, а кодло жуликов и вымогателей. Если кто-то не выплачивает им кредит - вымогают деньги у дальних родственников и даже простых знакомых неплатильщика. Чистая 189 статья УК Украины. Этим бандитским гнездом давно пора заинтересоваться прокуратуре, как до сих пор их не лишили лицензии -не ясно. Кто не верит - просто наберите в гугле "русский стандарт вымогатели или русский стандарт бандиты" - таких отзывов около половины миллиона. Гнать прочь из Украины такие русские стандарты
Я до Бандитский стандарт Показати IP 21 Липня 2014 15:50
А навіщо ви берете кредити і не сплачуєте їх? А потім кажете, що банки, які дали вам ті кредити, - жуліки? А що, наприклад робити клієнтам росбанку, які мають там наприклад кредит на квартиру? Це ми живемо в ній, облаштували її , вклали чималі гроші, а тепер, що ні грошей, ні квартири, бо ходять невідомо які правосеки?
До Ірини Показати IP 21 Липня 2014 15:53
То звідки, шановна, в вашій оселі газ,якщо він не російський? Мо ви відкрили якусь монополію в цьому питанні, та видобуваєте з якогось нового українського родовища? То поділіться і з нами, будемо у вас купувати, бо певно, зимувати прийдеться нелегко!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus