USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пікетують Господарський суд

25 Березня 2014 16:12
Під гаслами «антимонопольний - антинародний» та «іваничівська комуналка дихає на ладан» працівники комунального підприємства селища Іваничі спільно з представниками Самооборони Майдану та автомайданівцями зібралися 25 березня перед будівлею Господарського суду Волинської області, що на вулиці Глушець.

«Антимонопольний комітет проводив у нас перевірку та вирішив накласти на підприємство штраф. Ми подали позовну заяву до суду, у якій йдеться про те, що штраф накладений несправедливо. Ми відстоюємо свою думку», - розповіла бухгалтер підприємства.

До пікетування суду долучилися представники Самооборони Майдану. Зі слів активістів, вони вирішили підтримати своїх іваничівських побратимів та виступають за неупереджене рішення суду. Наразі триває засідання суду, працівники підприємства очікують, що їхній позов суд задовольнить.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Іванич Показати IP 25 Березня 2014 16:24
24 перевірки - видно, Ліда постаралась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus