USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку планують заборонити ставити кіоски на газонах

18 Жовтня 2017 11:38
Антимонопольний комітет внесе зміни щодо розташування тимчасових споруд на території Луцька.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 жовтня.

Жваве обговорення викликало питання розбудови хлібобулочного кіоску на вулиці Конякіна, 96. Як повідомила виконувачка повноважень керівника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис, підприємець звернувся до них із проектом розбудови тимчасової споруди для торгівлі. Вона запевнила, що кіоск після розширення відповідатиме вимогам щодо площі.

Член виконавчого комітету Ігор Алєксєєв, своєю чергою, зазначив, що через розташування кіосків на газонах місто не розростається, та закликав не підтримувати розміщення «наливайок», особливо в зеленій зоні міста.

Він акцентував, що проблема стосується не лише окремого кіоску, а питання загалом. Ігор Алєксєєв відзначив, що виступає категорично проти розміщення малих архітектурних форм у місті.

Радник першого заступника голови Волинської обласної ради Михайло Щур закликав розробити зміни до проекту рішення про розробку схем щодо розміщення тимчасових споруд у Луцьку, які б стосувалися усіх вулиць міста, а не тільки головних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus