USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку погодили розміщення низки тимчасових споруд

11 Грудня 2016 15:15
Кіоски, лотки та громадська вбиральня: низку тимчасових споруд дозволили розмістити на вулицях Луцька до червня наступного року рішенням виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради.

Для ТОВ «Волиньтабак» погодили розташування тимчасових споруд (торговельних кіосків) на термін до 1 червня 2017 року на вулиці Дубнівській, 12, бульварі Дружби Народів, 4, проспекті Соборності, 4. ТОВ «Волинський хлібокомбінат» дозволили розташувати торговельні кіоски на вулиці Кравчука, 18 та Львівській, 61.

Підприємцю Анатолію Лавринюку погодили розміщення кіоску з ремонту взуття на вулиці Агатангела Кримського, 6а, підприємцю Валентині Сахарчук - лотка для торгівлі цукровою ватою та попкорном на вулиці Глушець (поблизу фонтанів), підприємцю Любомиру Пахолку – громадської вбиральні на вулиці Глушець біля зупинки громадського транспорту, підприємцю Наталії Санседюк – літнього торговельного майданчика на проспекті Волі, 49, підприємцю Миколі Наумлюку – торговельних лотків на вулиці Лесі Українки, 26 та на проспекті Волі, 2, підприємцю Юляні Іванюк – торговельного кіоску на вулиці Лесі Українки, 41, підприємцю Миколі Павлюку – лотка для торгівлі кавою на вулиці Глушець (біля зупинки громадського транспорту навпроти Центрального ринку), підприємцю Софії Літвін – лотків для торгівлі морозивом на Театральному майдані, проспекті Волі, 4 та 7, підприємцю Софії Дяченко - низькотемпературного прилавка для торгівлі морозивом і квасом на вулиці Полонківській, 15/2, лотка для торгівлі морозивом на вулиці Винниченка (поблизу будівлі ЦУМу на проспекті Волі, 1), лотка для торгівлі морозивом на вулиці Лесі Українки, 65,лотка для торгівлі морозивом на вулиці Глушець (біля зупинки громадського транспорту навпроти Центрального ринку).

Водночас члени виконкому не підтримали проект рішення про розміщення кіоску на проспекті Молоді, 10, на території, яка наразі є комунальною, але яку оформлює у власність ОСББ.

Зі слів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка, наразі регуляторну процедуру проходить нормативний документ, який встановлюватиме плату для всіх тимчасових споруд, які розміщені на комунальних земельних ділянках. Тому члени робочої групи рекомендували членам виконкому погоджувати наразі розміщення цих споруд до червня наступного року.

Нагадаємо, члени виконкому також встановили режим роботи для низки ресторанів, барів, кафе та магазинів на 2017 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОБСЄ Показати IP 11 Грудня 2016 20:57
Ну ну опублікуйте хто найбільше спромігся заплатити хабаря. Це конкурс хабарників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus