USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку презентували оновленого «слоника»

11 Червня 2017 16:24
Відому лучанам скульптуру слоника біля Палацу учнівської молоді перефарбували, а колишній фонтан засипали землею, в яку висадили квіти.

Сьогодні, 11 червня, у Луцьку відкрили оновлену скульптуру слоника та обговорили майбутнє ботанічного саду, інформує ВолиньPost.

На те, як змінився «слоник», прийшли подивитись десятки лучан. Його перефарбували, а колишній фонтан засипали землею та спеціальною сумішшю, в яку висадили квіти.

Під час відкриття грав оркестр з Палацу учнівської молоді, пригощали морозивом та кавою. А для малечі один з спонсорів заходу влаштував локацію з розмальовками.

Крім того,під час дійства демонстрували старі фотографії «слоника», а на спеціальному стенді відвідувачі могли залишити побажання щодо змін у ботанічному саду.

Співорганізаторка дійства Мар'яна Сорочук розповіла, що роботи з відновлення під опікою художника та скульптора Сергія Корсая здійснювали студенти Волинського обласного училища культури і мистецтв.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Моська Показати IP 11 Червня 2017 17:10
Ця подія е фактом вандалізму, обдурювання жителів громади що до оновлення композиції, яка називалась "Слон і моська" .Споруджена вона була десь у 1962 році. З правої сторони, як дивитися на слона, е бугриста поверхня. На цьому місці була розміщена собачка,яка стояла на задніх лапках і лаяла на слона. Як що "оновлення",то де ця собачка. Композиція була діючим фонтаном. Де "оновлення", де фонтан? І хто надав дозвіл засипати землею рівчик, який виконуе роль водозбірника, і хоч як відділяв слоника від не професійних вандалів. Тепер слону приде капец, Як що раніше складно було на нього забратися, то зараз він доступний. Перше що зламають то це хобот. І почнуть шукати вандалів. Ахто зараз дозволив і робив ваддальні дії та ще й під музику?
До організаторів Показати IP 11 Червня 2017 20:12
"Как говорит наш любимый шеф, если человек *диот, то это надолго!" (С)
Марина Показати IP 17 Січня 2019 14:09
Куди подівся слон????????????????? йОГО НЕМАЄ НА МІСЦІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus