USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку просять відновити попередній графік маршруту №33

23 Лютого 2017 23:13
Рух автобусів за маршрутом №33 просять спрямувати через вулиці Винниченка, Василя Мойсея, Огієнка та Клима Савура.

Електронну петицію щодо зміни руху маршруту №33 зареєстрували 23 лютого.

Автор петиції Ірина Борисюк закликає повернути рух автобусів за маршрутом №33 до попереднього графіку (через вулиці Винниченка, Василя Мойсея, Огієнка, Клима Савура).

«По Волі їздить і так досить багато маршруток. Маршрут - зручний, щоб добиратися до Відродження, адже щоб дістатися до цієї вулиці потрібно виходити аж на Київський майдан, що забирає ще хвилин 10 часу, а це досить багато, особливо, коли ідеш зранку з дитиною в садочок, чи школу і для літніх людей. Маршрут зручний і в одну, і в іншу сторону. Немає пасажирів - це діло часу, маршрут 23 теж спочатку був збитковим, а тепер подивіться, маршрутки переповнені. Шановні наші можновладці, ви маршрути відкриваєте для людей, щоб їм було зручно їздити, чи для перевізників, щоб вони заробляли кошти???» - йдеться у петиції.

Нагадаємо, подібну петицію вже реєстрували торік.

Новий маршрут № 33 (Центральний ринок - Карпенка-Карого) з'явився у Луцьку 8 вересня 2016 року. Рішенням виконкому завтердили шлях за маршрутом № 33: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Старий ринок (місце міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул.Глушець). А вже 2 листопада, у виконкомі вирішили внести зміни в рух маршруту №33. Після внесених змін шлях за маршрутом № 33 передбачає, що із вулиці Паркової автобус повертатиме на проспект Волі і далі курсуватиме вулицями: Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Чорновола, Задворецька, Клима Савура, Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького,Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Житель вул. Клима Са Показати IP 23 Лютого 2017 23:43
33 маршрут якраз і потрібен жителям цих вулиць...як змінили (пустили через пр-т Волі) то все одно щоб добратися в район Відродження треба йти на пр-т Волі ...або нехай їздить по Клима Савура або скасувати взагалі ...
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 01:11
Я вже писав що з самого початку добирався на роботу лише 33, незважаючи на те що доводилося їхати довше на декілька хвилин. Тепер лише іноді в іншу сторону. Маршрут був непоганий, бо бачив як люди раділи цій маршрутці яка їхала саме через Винниченка на клима Савура, а не через Волі. Зараз і водії помінялися. Сьогодні їхав 33 до дому, Богданом. Спочатку на Огієнка водій висадив жінку точно на зупинці в болото, бо зупинка не обладнана, а сніг зійшов, а вона його перед тим попросила щоб ближче до повороту, бо їй йти важко - стало "ще краще", а потім мені не відкрив задні двері, а лише передні, а коли я підійшов на передні, то й задні відкрив. От хто таких чмо*ників на роботу бере?! Маршрут хороший...був, але хто в нас для людей що робить зараз.
свг Показати IP 24 Лютого 2017 09:10
у нас маршрут і ціну встановлює перевізник а продажні клерки з міськради їх затверджують.
Смл Показати IP 24 Лютого 2017 19:13
Мені треба на оборот або 33А по вулиці кліма савури на лево по чорновола там там соборности і далі Я За

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus