USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку змінили рух маршруту №33

2 Листопада 2016 10:04
Для того, щоб нещодавно створений маршрут не зник з карти міста, у виконкомі вирішили внести зміни в рух маршруту №33.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 2 листопада.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк, пропонують внести зміни в рух маршруту № 33 (Центральний ринок – Карпенка-Карого): маршрут тепер пролягатиме після вулиці Паркової проспектом Волі, а не вулицею Винниченка, як раніше.

Зі слів посадовця, зараз на маршруті працюють лише шість автобусів замість дев’яти, а якщо не внести пропоновані зміни, з часом кількість автобусів лише зменшиться і мешканці вулиць Огієнка, Клима Савура, Чорновола не матимуть автобусного сполучення, оскільки маршрут невдовзі може зникнути з карти Луцька.

Він зазначив, що мешканці міста просять надати можливість їхати від Центрального ринку до проспекту Волі, а не вулиці Винниченка.

ЧИТАТИ, ЯК ЗМІНИТЬСЯ РУХ МАРШРУТКИ № 33 У ЛУЦЬКУ

Члени виконкому підтримали пропоновану зміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
уже Показати IP 3 Листопада 2016 07:50
Від центрального ринку по пр. Волі курсують маршрутки №№16, 17а. А ще є кілька транзитних: 10, 12, 29 наприклад
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2016 09:33
Залиште той маршрут №33 в спокої!!! Чому ви до нього вчепилися? Люди з вулиць Огієнка, 8 Березня, Гонгадзе не мають чим добиратися. Сьогодні чекала з дитиною маршрутку на Огієнка простояла дуже довго, пішли на зупинку на Київський майдан, як результат запізнилися в Школу і на роботу, дякуючи Миронюку. ОКАЗАЛОСЯ МАРШРУТКИ ВЖЕ ЇЗДЯТЬ ПО ВОЛІ. На зупинці, крім мене з дитиною, чекали ще 3 людини, зробіть висновки, як ви допомогли людям сьогодні і в подальшому допомагаєте. Шановний Мартинюк, ви хотіли зменшити рух на перехресті біля "Срібних лелек", бо багато аварійних ситуацій, вам не вдалося, тоді давайте поміняю хоч щось, це можна так зрозуміти????????? Навіщо пускати маршрут через Волі, мало їздить маршруток????? Схаменіться!!!!!!! ВИ ВСЕ РОБИТЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!!!! "ДЯКУЄМО"!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus