USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку припинили діяльність 4 букмекерських контор

12 Листопада 2015 12:45
Прокуратура Луцька здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України).

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Під час досудового розслідування прокурорами спільно з працівниками Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області викрили та припинили функціонування в Луцьку чотирьох підпільних гральних закладів - букмекерських контор, щодо яких нині діє спеціальна заборона згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

При проведенні особисто процесуальними керівниками прокуратури міста обшуків у цих закладах вилучили все гральне обладнання та майно, яке було здобуте в результаті вчинення кримінального правопорушення: понад 40 тисяч гривень, отриманих від клієнтів за проведення гри, квитанції про оплату гри клієнтами, касові апарати, близько 40 моніторів, 90 системних блоків, 10 принтерів, 5 телевізорів, технічну документацію на вказане обладнання.

Крім того, процесуальним керівником здійснено також обшук у помешканні особи, щодо якої зібрано відомості про можливу її причетність до організації функціонування підпільних гральних закладів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
місцевий Показати IP 12 Листопада 2015 16:26
ВН ви ж озвучте кого прикрили? бо еМеСеЛь як працював так і працює. І букмекерські зелені магазини ніхто так і не прикрив. А на то шо порох їх у список сєпаратістів вписав то загалі всі дружно поклали))
Татарин до місцевий Показати IP 12 Листопада 2015 22:49
На відміну від деяких букмекерськіх контор мсл сплачує податки. І чомусь підтримаючи економіку агрессора та маючи бізнес в росії рошен жодним чином не підпадає під санкції...
не татарин до Татарин Показати IP 14 Листопада 2015 19:52
Які на@іг податки??? Вони не можуть платити їх так, як букмекерство заборонене в Україні років вже 6-7, але чомусь наші правохоронні органи звертають увагу на букмекерство, дивно... а на ігрові автомати, яких доречі більше стало ніж було до заборони, мабуть, наші правохоронці їх кришують
Володимир Іванович до місцевий Показати IP 14 Листопада 2015 20:43
Ну тіпа еМеСеЛь в законі :) хоча вони здійснюють заборонену діяльність, а саме, букмекерську. Під їхньогою маркою повідкривались канторкі, які колись були "Фаворит", яких доречі море у Луцьку. А ігрових автоматів "пруд приди", які відкрито працюють в нашому місті. А реклама по телебачені "Фаворита" і "Парі-матчу" чому про це ніхто не горотить??? Це ж заборонений бізнес в Україні з 2009 року!!! Це виглядає, як новий піар крок нової поліції.
Анонім Показати IP 14 Листопада 2015 22:13
Замість того, щоб дати нові робочі місця, нові надходження до місцевого та держ- бюджетів, до податкового та інших фондів, і взагалі хоча б почати піднімати з колін економіку, треба не робити вигляд що мафія в пагонах "бореться" (оскільки це все вибірково і ніхто не зможе заперечити) із невідомим чудовиськом, а одним рішенням у ВР прийняти Закон "Про букмекерську діяльність", тим паче, що Законопроект вже давно розроблений і чекає свого часу.
Андрій до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 18:21
Влучно підмічено "робить вигляд що мафія в пагонах "бореться"", ось так ми живемо по-новому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus