USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку приспустять Державний Прапор України

14 Травня 2014 16:16
У Луцьку вшанують жертв політичних репресій.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Зокрема, за участю представників влади, підприємств, установ та організацій, учнівської та студентської молоді, духовенства, громадськості міста відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій та стіни розстрілу в’язнів Луцької тюрми.

Захід відбудеться 18 травня і розпочнеться о 13.00.

Відповідно до розпорядження міського голови «Про відзначення Дня пам’яті жертв політичних репресій» на будинках і спорудах державних підприємств, установ, організацій буде приспущено Державний Прапор України.

У бібліотечних установах міста протягом цього тижня експонуватимуться тематичні виставки літератури, у загальноосвітніх навчальних закладах - тематичні уроки історії та виховні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus