USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку - рекордна кількість нереалізованих новорічних ялинок

13 Січня 2014 14:30
Луцькі комунальники зафіксували цьогоріч найвищу кількість нереалізованих новорічних ялинок. З території міста комунальники вивезли п’ять вантажних автівок святкових дерев.

Найбільше нереалізованих дерев комунальники забрали з торгових точок, розміщених поблизу Варшавського ринку та проспекту Соборності, менше – в районі ДПЗ.

Про це розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Напередодні новорічно-різдвяних свят жителям обласного центру представили доволі широкий асортимент новорічних красунь. Крім того, осередків торгівлі, зі слів директора департаменту ЖКГ Луцької міськради, теж було достатньо.

Натомість традиційно після кожного так званого «ялинкового сезону», зі слів Івана Кубіцького, залишається нереалізований товар, який прибирають комунальні підприємства міста.

Цього ж року, як наголосив співрозмовник, кількість нереалізованих ялинок була практично рекордною. «Відходи після ялинкових ярмарків збільшилась приблизно на 20%», - резюмував директор департаменту ЖКГ.

Поряд із тим Іван Кубіцький зауважив, що вивезення ялинок відбулось без проблем, оскільки між комунальними підприємствами та підприємцями були укладені договори, відповідно до яких останні зобов’язувались оплатити вивіз дерев на звалище.

Отож, загалом з Луцька було вивезено п’ять вантажних автівок новорічних дерев. Наразі вони на звалищі, однак в подальшому їх можуть використати, як дрова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анатолій Показати IP 13 Січня 2014 14:53
Завжди був проти живих ялинок на новий рік. Це варварство особливо з нашими підприємцями, які тільки і думають як побільше урвати. А цього року не було контролю за цим ділом, от і продавали на кожному кроці хто скільки міг привезти. Варвари.
Лучанин Показати IP 13 Січня 2014 15:17
Варварство потрібно припинити в обов"язковому порядку. Достатньо соснових гілок і штучних ялинок.
ЯЯЯ Показати IP 13 Січня 2014 15:30
Ялинки завжди продають в обумовлених місцях, тому за пару тижнів до свята можна встановити палатки, де за невелику передоплату замовити деревце, отримати квитанцію, а потім прийти, доплатити і забрати його. Це один з варіантів, щоб не рубати занадто багато.
Гомофоб проти ЛГБТ Показати IP 13 Січня 2014 15:36
Жадність проявилась! Якби ціни збавили то може би і продали. Ми живі ялинки вже 10 років не ставимо. А колись ялинки було прийнято кишками снігуроньки (зараз герляндами) прикрашати і віддавати на поталу тварин (діду морозу). Отаке воно свято. Томоже досить похорнні вбання на помираюче дерево вішати най будемо гуманні. А то дивись і усі забуті пережитки почнемо відновлювати)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
лучанин Показати IP 13 Січня 2014 16:19
шкода дерев. Щиро підтримую ЯЯЯ, а то за рвачами-підприємцями скоро будемо жити в пустелі.
Корінний лучанин Показати IP 13 Січня 2014 18:51
Напевно проблема реалізації ялинок полягає також в ціні. Я купив соснову ялинку 1.9м за 60грн. в районі підшипникового з-ду, це продавав господар(лісництво) а за таку ж ялинку біля старого ринку хотіли не менш 120грн. В інших місцях, я думаю картина така ж сама! Продавці наймані, і кожен продає зі своєю верхушкою, а те що залишилось - каже не купили. Прикро те , що ВИРУБУЄТЬСЯ НАДМІРУ ! ТАКА КРАСА ПРОПАДАЄ! АЛЕ деревину можна переробити в тирсу для подальшого використання. В ЖКГ є ж така установка. ПРОБЛЕМА НЕ В ТОМУ, ЩОБ ЗАБОРОНИТИ РУБКУ ЯЛИНОК, А В ТОМУ ЩОБ ЦЕ БУЛА ОПТИМАЛЬНА РУБКА - ПО ПОТРЕБІ . У ЛІСІВНИКІВ Є ПЛАНТАЦІЇ ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ ЯЛИНОК НА РЕАЛІЗАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА! Штучну ялинку не можна довго зберігати через те що з часом починає виділяти токсини! А хто їх утилізуватиме? Ялинка штучна вартує залежно від розмірів від 200 до 1000 грн. і то невідомо із чого вона зроблена. Як правило всі вони китайські. ХТО ЛЮБИТЬ ШТУЧНЕ, НЕХАЙ КУПУЄ- ДАЛІ ЦЕ ЙОГО ПРОБЛЕМИ, які потім переростають у більші МАСШТАБИ, як із лампочками чи батарейками!
небайдужа Показати IP 13 Січня 2014 23:54
Підтримую ВАс на всі 100% ! Що тут сказати повна безгосподарність і душа ні у кого не болитьі сплять спокійно хто б мав за це відповідати---сором.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus