USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – різдвяний турнір зірок футзалу

26 Грудня 2014 22:00
Новорічний турнір з футзалу, який відбувається вже 16-й рік поспіль, розпочався 26 грудня.

Спортивне дійство, до якого цьогоріч долучилось 8 команд зі всієї Волині, триватиме 3 дні. Щорічно у святковому турнірі беруть участь такі зірки волинського та українського футболу, як Тарас Михалик, Артем Федецький, Вячеслав Шарпар, Олег Герасимюк тощо.

Згідно з результатами жеребкування, до групи «А» потрапили: «Волиньтабак», «Там-Там», «Аперкот» та «Комфорт-Сервіс». В групі «Б» мірятимуться силами «Вотранс», «Ісіда», «Шанс-авто» та «Волиньагротех».

Зустрічі відбірного турніру відбуватиметься в п’ятницю та суботу, а ігри за першість турніру заплановані на неділю.

Розпочати турнір випала честь «Комфорт-Сервісу» та «Волиньтабаку» - саме ці команди, які увійшли до групи «А», мірялись силами перші.

Ще з початку гри ініціативу в свої руки взяв «Комфорт-Сервісу». Один за одним вони впевнено забивали голи, і вже в другому таймі рахунок на табло був 0:4 на користь «Комфорт-Сервісу». Після міжтаймової перерви ситуація на паркеті мало змінилась.

Проте «Волиньтабак» все ж зумів «розмочити» рахунок і таки-поцілив у ворота «Комфорт-Сервісу». За 7 хвилин до кінця другого тайму «Волиньтабак» взяв тайм-аут, проте ця пауза так і не принесла команді користі – після фінального свистка рахунок був 1:5 на користь «Комфорт-Сервісу».

Як розповів один з учасників турніру Віктор Мацюк (екс-футболіст донецького Шахтаря, донецького Металурга, ужгородської Говерли. Нині тренер юнаків Волині), який на турнірі виступає за Там-Там, нинішні новорічні турніри відрізняються від попередніх. Зокрема, раніше у міні-футбол грали не футзальним м'ячем, а для великого поля.

«Наша команда бере участь у змаганнях за просто так. Задоволення отримуємо від кількості глядачів на трибунах, від зустрічей з друзями, яких давно не бачили. Особисто я раніше ще,окрім Там-Таму, виступав за Волиньтабак. Перші новорічні турніри відрізнялися від сьогоднішніх, а у міні-футбол грали не футзальним м'ячем, а для великого поля», - розповів футболіст у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Варто зазначити, що голи-красені забивали сьогодні навіть попри отримані травми. Саме так трапилося з Тарасом Романчуком, який грав за ковельський «Аперкот». Тарасові Романчуку випало зіграти відразу дві гри. Під час першої він отримав травму голови.

«Думав, на цьому моя гра закінчилася. Але нічого, зібрався з силами, і знову в бій», - ділиться враженнями футболіст. Не словом, а ділом підтвердив він свою свою гарну фізичну форму - у другому матчі він забиває переможний гол на користь своєї команди.

Зі слів Тараса Романчука, цьогорічний турнір видався цікавим, і суперники зібрались сильні. Отож, чекаємо наступних матчів.



На фото: Тарас Романчук

Завтра, 27 грудня, силами мірятимуться наступні команди:

«Там-Там» – «Комфорт-Сервіс»

«Ісіда» - «Волиньагротех»

«Волинаьтабак» – «Там-Там»

«Аперкот» - «Комфорт-Сервіс»

«Вотранс» – «Ісіда»

«Шанс-Авто» – «Волиньагротех»

Дійство розпочнеться о 15:00 у приміщенні обласної ДЮСШ.

Довідка.

Футза́л (від порт. futebol de salão та ісп. fútbol sala — «зальний футбол»), в Україні та інших країнах відомий і як міні-футбол — командна спортивна гра в залі за участю двох команд: 5 гравців у кожній, один з них воротар. На відміну від інших видів футболу (футбол на траві або шоубол, як його називають в Латинській Америці), гра відбувається на майданчику з твердим покриттям, позначеній лініями; не використовуються щитки чи бортики. У футзалі користуються меншим за розміром м'ячем із меншим відскоком, ніж звичайний футбольний м'яч. У грі наголошуються імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. За правилами футзал нагадує футбол.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
+ Показати IP 27 Грудня 2014 09:50
В котрій годині розпочинається
Ір Показати IP 27 Грудня 2014 11:51
В 15 00
буде Показати IP 27 Грудня 2014 18:11
За Ляшко в міністр, освіти і науки, молоді та спорту і культури України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus