USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку руйнується будинок, а ЖЕКівці «відшивають» людей

24 Вересня 2014 17:26
Будинок на вулиці Гулака-Артемовського, 15 руйнується через постійне підтоплення підвалу, на стінах вже з’явилися тріщини, натомість комунальники розводять руками.

Про це йшлося під час засідання 64-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24-го вересня.

Будинок звели у 1978-му році. Однак через неналежне обслуговування каналізаційних мереж (несвоєчасне та некваліфіковане проведення ремонтних робіт), підвальне приміщення будинку час-від-часу наповнюється водою. Такий стан справи призвів до того, що фундамент приміщення руйнується, будинок осідає. Як наслідок - на стінах будинку з’явилися значні тріщини, які можна побачити і з квартир, і ззовні будинку.

Мешканці неодноразово зверталися в ЖЕК та КП «Луцькводоканал», але результату - ніякого.

«До мене, як до депутата міської ради, звернулися мешканці будинку № 15 на вулиці Гулака-Артемовського. Тому я прошу призначити експертизу стану фундаменту і, будинку в цілому, на предмет можливості його подальшої експлуатації. Окрім того, необхідно здійснити відкачування води з підвалу та виконати ремонт каналізаційних комунікацій. Також прошу, при потребі, виконати ремонтно-відновлювальні роботи фундаменту та будинку», - звернувся до Луцького міського голови Миколи Романюка член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

Обранці громади підтримали таке звернення, аби міський голова розібрався з цією проблемою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Васька Показати IP 24 Вересня 2014 18:00
Выборы-выборы, кандидати ****** ... разные)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus