USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створюють загони самооборони проти РФ

6 Серпня 2014 16:50
Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат набирає людей для створення загонів оборони, аби тідопомогли захистити територію, на якій мешкають, у разі прямої агресії з боку Росії.

Про це під час телеефіру на каналі «Нова Волинь» повідомив військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик.

«Був наказ створити нові загони самооборони в усіх адміністративно-територіальних одиницях, зокрема, й у Луцьку та Луцькому районі. Їх кількість залежатиме від кількості мобілізаційних ресурсів. Вони будуть особливо актуальними у випадку явної агресії з боку Росії», - розповів підполковник.

Він зазначив, що у Луцьку вже приступили до створення таких загонів. На території Луцька буде два таких загони, а на території Луцького району - три.

До кожного із оборонних загонів увійдуть військовозобов’язані, які проживають на тій територіальній одиниці, яку й будуть захищати.

А от щодо кількості людей у кожному з вищезгаданих формувань, то це, зі слів військового комісара, інформація з обмеженим доступом.

«Виникла потреба забезпечення військовими тилових частин і поповнення втрат у особовому складі військових частин. Також важливим є питання ротації військових для відновлення їх психологічного стану та бойової готовності», - підкреслив підполковник.

Разом з тим він зауважив, що у Луцькому об’єднаному міському військовому комісаріаті створюють загони самооборони, аби ті патрулювали місто і важливі стратегічні об’єкти.

Нагадаємо, раніше Василь Худик розповідав, що згідно із планом у Луцьку мобілізують близько трьохсот чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Ярик Показати IP 6 Серпня 2014 17:11
Це спеціально робиться щоб потім по тихому людей відправити на схід воювати.В мене у військкоматі працює знайомий,він каже,що їм кожен день дзвонять з Київа і наказують набирати ще і ще людей на убой.Хто хоче ідіть.Але через місяц вже будете в Луганську.Вже в Львівській області люди массово відмовляються йти воювати,а ми напевно можемо,бо дурні.
Львівянин до Ярик Показати IP 6 Серпня 2014 18:56
Ярик, можеш говорити тільки за себе, волиняка ти зацофаний.У Львові ніхто не відмовляється йти воювати проти Путлєра. Відмовлялися тільки жіноцтво з Яворова, наперед плакали за своїми чоловіками. Оплакувати чоловіків , які ідуть на війну - погана прикмета. Тому багато з них загинули, бо не вірили в перемогу, ховалися за жіночими спідницями. Так що не будь таким самим.
Майдан до Львівянин Показати IP 6 Серпня 2014 19:20
Він такий волиняка, як я індус.Троль він проплачений і засланий кацапський "козачок".Вичисляти їх потрібно і мочити.
Анонім до Майдан Показати IP 6 Серпня 2014 19:30
В Киеве участники Майдана, будучи недовольными последствиями Майдана, вышли на Майдан. При этом лидеры Майдана выступили против Майдана и немедленно арестовали несколько участников Майдана за организацию Майдана. Однако вскоре все участники Майдана против Майдана были отпущены за заслуги перед Майданом. - это по поводу твоего НИКа
Жора до Майдан Показати IP 6 Серпня 2014 21:48
Так ти індус. Тоді все ясно
Львівяку на гіляку до Майдан Показати IP 6 Серпня 2014 23:30
Ти такий сами львівяка як Порошенко танцор.Шнуркуй і воюй разом з дружбанами що тут воювати хочуть.А я вбивати наприклад своїх українців не піду.Годі вже заливати нашу державу кровью.
123 Показати IP 6 Серпня 2014 17:29
Ще створіть проти марсіан.
Соломія Показати IP 6 Серпня 2014 17:31
А ми хіба з Росією воюємо?Що за бред?З таким же пафосом ми можемо зараз створювати загони самооборони проти Китаю,Анголи,Чілі та США.Бо вони теж колись міфічно можуть напасти на Україну.Правий Ярик,не ведіться на цей лохотрон на крові,бо завтра вже вас запроторять кудись під Луганськ чи Донецьк помирати.
Вікторія до Соломія Показати IP 6 Серпня 2014 19:00
Якби ти була Соломія, То замість слова "бред" вживала слово" маячня". Тому москаля зразу видно. А колорадів будемо душити, смажити, добивати, скільки сил вистачить!
Анонім до Вікторія Показати IP 6 Серпня 2014 19:32
коментар було видалено
Яна Мала до Вікторія Показати IP 6 Серпня 2014 23:34
Дивись не задушись сама від люті дура майданута.
У-ух! Показати IP 6 Серпня 2014 18:21
Станемо на захист рідного міста тільки буде обьявлена війна ...а так-дзуски.
Дончанин до У-ух! Показати IP 6 Серпня 2014 19:07
Не дождешься! Эуропа не позволит. Ибо в этом случае автоматически перекрывается украинская газовая труба, идущая в Эуропу.
моня Показати IP 6 Серпня 2014 18:53
Правильно роблять.Бач як сполошилась паРашна трольня.Ото с.уки знайте, СБУ проробляє, а ті хлопці дороблять..Назбиралось шакалья на волинських сайтах..тимчасово..вірьвки шукайте..Забули де живете?
Анонім до моня Показати IP 6 Серпня 2014 19:10
"«Командира сводной батальонно-тактической группы 51-й бригады Павла Процюка обвиняют в невыполнении приказа по взятию стратегической высоты на Донбассе — Саур-Могилы. Его сняли с должности и отдали под суд... При этом, солдат поразило то, что о взятии Саур-Могилы доложили еще до того, как это фактически произошло: «Мы прибыли 28 июля в 14:00, а уже в 12:00 отрапортовали, что взяли. А еще в новостях сообщалось, что высоту вместе с нами брал генерал-лейтенант Муженко, но мы его там не видели»."
моня до Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 19:47
На війні буває все.Але не ми її розпочали, і ми відстоюємо свою державу.Дуже шкода,що ЗСУ не в кращому стані.дуже шкода хоронити молодих хлопців.Але знаю точно одне-наша армія міцніє з кожним днем.Має величезну підтримку українського народу.Не віриш, зайди в супермаркет і глянь як наповняються корзини з продуктами для армії.Зайди краще і зроби свій внесок..Чим тут перетролювать паРашну вєсну.Ще трохи і та мерзотна сепара буде вибита з нашої землі.А тоді і інфопросторі почистять..Забули шакали губернатора на ланцюгу на Театральному?
віра до моня Показати IP 6 Серпня 2014 22:30
Повага тобі і признання, краще не скажеш, як ти написав!!!
Я Гриша! до моня Показати IP 6 Серпня 2014 21:52
Забули, де живете? Ви живете в великій бандерівській державі! Бійтеся, суки! Ви повинні кричати "Слава Україні-героям слава!" і пускати скупу сльозу щастя, що ви тут живете!! Слава Україні!!!! А-а-а-а-а-а-а-а!!
До моні Показати IP 7 Серпня 2014 04:31
Ще ненапилося крові бандерівське ..... горіти тобі в аду каратель, нехай будуть прокляті такі ...., що зробили таке з України, а тепер більшість рве когті у європу.
бандеровець до До моні Показати IP 7 Серпня 2014 07:58
вичислити тебе су*у,i на гiляку!
бандеровець Показати IP 7 Серпня 2014 08:01
моня ,ярику було адресовано
бандерівцю Показати IP 7 Серпня 2014 08:54
Що, недолугий, дідівська банндерівська кров заграла? Згадалося, як малих дітей в криниці кидали і старих сокирами рубали? Сам сухої гілляки вчепися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus