USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – суперечка через земельну ділянку для ОСББ

20 Жовтня 2016 08:46
Зняти з порядку денного сесії міськради рекомендували члени земельної комісії питання про відведення у власність для ОСББ земельної ділянки на вулиці Рівненській через конфлікт з суміжним землекористувачем.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 19 жовтня.

Депутати розглянули проект змін до рішення міської ради від 30.03.2016 № 5/31 «Про надання ОСББ «Добробут−Луцьк» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку на вулиці Рівненській, 24.

Як повідомив голова комісії Євгеній Ткачук, суміжний землекористувач Валентина Чижевська звернулася з заявою, у якій йдеться про те, що вона не згідна з проектом рішення в частині площі та конфігурації ділянки. Заявниця повідомила, що раніше був затверджений план детального планування, де ділянка була поділена між ОСББ та загальноміською стоянкою, благоустрій якої був покладний на заявницю. Благоустрій стоянки вона повинна була зробити за власні кошти.

У зв’язку із конфліктною ситуацією з суміжним землекористувачем члени комісії вирішили зняти проект рішення з порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus