USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбудеться конкурс поезії про героїв Небесної Сотні. АНОНС

4 Березня 2014 11:26
У час, коли здається, що революція уже минула, коли наступає відносний спокій, ми ні на секунду не маємо права забувати про тих, хто за нас віддав найцінніше, що у них було, – життя. Хтось не пожив, хтось не покохав, хтось не виростив дітей…Але для кожного з нас вони – ГЕРОЇ. І саме тому пам’ять про них мусить жити вічно.

Ми повинні проявляти шану і дяку кожному з Героїв Небесної сотні, - вважають в СГО "Молодіжна платформа".

Однак були й такі, хто воював не з палками в руках і в касках на голові, а ті, хто силою слова підносив дух усім. Під час найжорстокіших подій і після них поети кричали, молилися і плакали в своїх віршах.

Саме тому літературний клуб «Запах Сонця» вирішив організувати конкурс революційної поезії «Герої не вмирають!»

ПРАВИЛА УЧАСТІ В КОНКУРСІ:

1). До участі в конкурсі допускаються революційні поетичні твори українською мовою, власного написання на тему пам’яті Героїв Небесної сотні.

2). Поезії не можуть містити нецензурної лексики.

3). ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПОТРІБНО:

-З 29 ЛЮТОГО по 12 БЕРЕЗНЯ надіслати обраний твір на електронну пошту [email protected]АБО у приватні повідомлення ВКhttp://vk.com/olya_zeylyk▼ , а також ваші контактні дані (ПІБ,телефон)

4). 14 БЕРЕЗНЯ відбудеться літературний вечір революційної поезії, а також НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦЯ, який отримає вельми цікавий подарунок:)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Шукач Показати IP 4 Березня 2014 12:34
Скажіть будьласка, шановні редактори, що це за фотографія до цієї статті? де ви її взяли?
Адміністрація Показати IP 4 Березня 2014 13:46
Шановні дописувачі. Редакція залишає за собою право підбирати фото до матеріалів. Якщо у вас є особливі побажання, телефонуйте для узгодження.
Вікторія Показати IP 4 Березня 2014 14:37
Як можна на такому влаштовувати КОНКУРС! В ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС. Вам, що немає що робити, чи хочеться засвітитися, Це просто БРЕД! Шановні схаменіться!
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 14:42
конкурс?а ви питали чи прості люди хочуть приймати участь в ньому, а можливо а це точно що це "небесні бандерівці" принаймі почитайте їх біографії.Якщо там і є звичайні люди то це просто випадок
Саша Показати IP 5 Січня 2015 13:37
коментар було видалено
Козак Показати IP 5 Січня 2015 13:56
Це Наша Земля- не будь Байдужим==== https://www.youtube.com/watch?v=YVdK7iQ7PCU

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus