USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся майстер-клас в рамках проекту «Місто різних – місто сильних»

13 Жовтня 2017 08:00
Маленькі кравчині, художники, та майстри з розпису в стилі мехенді - все це про дітей, які зібралися 11 жовтня в центральній бібліотеці для дітей.

Майстер–класи проходили в рамках соціально-культурного проекту «Місто різних – місто рівних», який реалізовується ініціативною групою міста Луцька за фінансової підтримки Міжнародної Організації з Міграції (МОМ), повідомляє член ініціативної групи проекту Ніна Бочарова.

Метою проекту є згуртувати громаду міста на спільне вирішення соціальних, культурно дозвілевих, екологічних проблем та сфері комунікації. Серед учасників творчого заняття, були діти із сімей переселенців Донбасу, діти учасників АТО і просто всі, хто завітав сьогодні на творчий осінній вернісаж.

"Ми з дітками були маленькими кравчинями, художницями та просто талановитими", - запевняє пані Ніна. А під керівництвом справжніх майстрів Олесі Задонцевої, Юліі Порохнавець та Миколи Шавули діти вчилися справлятися у виготовленні текстильних медведиків та розпису в стилі мехенді (розпису тіла хною).

Частину зроблених медведиків вирішили передати для діток , які сьогодні перебувають на лікуванні в медичних закладах міста, з побажаннями здоров’я і миру.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus