USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили хокейний сезон

23 Жовтня 2014 17:47
Луцька льодова арена «Снігова королева» прийняла перші матчі у новому сезоні. У турнірі аматорських команд «Кубок відкриття сезону» на льоду зустрілися команди «Фаворит» (Рівне), «Луцьк-1», «Луцьк-2» та збірна команда Ковеля і Володимир-Волинського.

«Луцьк-2» - «Фаворит» - 8:2

У першому півфіналі на льоду зустрілися «Луцьк-2» та «Фаворит». Несподівано першими відкрили рахунок гості на 11-й хвилині, та перший період команди закінчили з нічийним рахунком. Вже у другому відтинку гри лучани заграли впевненіше. В результаті – чотири шайби, дві з яких «Луцьк-2» забив у меншості. Рівненчани зуміли організувати за цей час лише одне взяття воріт – 5:2. В останньому періоді господарі забили ще три шайби, які по великому рахунку не впливали ні на що – 8:2.

«Луцьк-1» - «Володимир-Ковель» - 12:3

У другому матчі ігрового дня перша команда Луцька зустрілася зі збірною командою володимирців та ковельчан.

Тривалий час обидві команди не могли підшукати ключів до воріт суперників. Перший період завершився непромовистим рахунком – 1:0.

Зате у другій 25-тихвилинці глядачі побачили відразу шість шайб і всі у воротах волинських «районщиків» - 7:0.

У третьому періоді продовжилося декласування команди «Володимир-Ковель» - вони пропустили ще п'ять шайб, але зуміли тричі огризнутися – 12:3.

У п’ятниця ввечері відбудуться заключні матчі «Кубку відкриття сезону», де визначаться переможець та призери турніру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кхе-кхе Показати IP 23 Жовтня 2014 19:47
а доповніть будь-ласка статтю датами: коли все-таки сезон відкрили та коли чекати наступних зустрічей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus