USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відкрили пункт видачі гуманітарної допомоги біженцям

17 Липня 2014 08:32
Пункт видачі гуманітарної допомоги біженцям з Криму та Східної України відкрили у Луцьку вчора, 16 липня, на вулиці Єршова, 11, у торговому центрі «Глобус».

Пункт відкрив Волинський обласний благодійний фонд «Карітас-Волинь» за сприяння фонду «Ефективне суспільство».

Директор фонду «Карітас-Волинь» о. Володимир Кметь вручив 26 наборів з засобами гігієни кожній сім’ї, яка завітала в пункт. Він поспілкувався з усіма охочими щодо вирішення їхніх поточних проблем: забезпечення житлом, роботою, діяльності міських лікарняних закладів тощо. Загалом понад 100 осіб мали змогу вибрати собі одяг, постіль, іграшки тощо.

Люди висловлювали вдячність за допомогу, адже нарешті є місце, де вони можуть отримати необхідні речі відповідно до своїх поточних потреб. Кожна родина заповнила також спеціальну анкету оцінки потреб переселенців.

Наступного разу пункт видаватиме допомогу 18 липня. Представники фонду просять біженців мати при собі паспорт, щоб отримати весь пакет допомоги.

Усі небайдужі можуть приносили в пункт видачі допомоги одяг, іграшки, засоби гігієни, техніку, побутові речі, які так потрібні нашим співвітчизникам.

Також фонд запрошує до співпраці волонтерів для проведення низки акцій у Луцьку для допомоги біженцям.

Детальна інформація за телефоном: (096) 325 3608.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СОНЯ Показати IP 17 Липня 2014 11:55
І знов простому народу принось, допомагай,....та скільки з простих будуть тянути????!! Наші люди дісно переживають за східняків і віддають що можуть. Але хай кожен мільйонер що є в Луцьку хоч 5% доходу перерахує, не поїде на Канари -тоді може буде видно суттєву допомогу!!!!
Гостя Показати IP 17 Липня 2014 12:53
А чому зрівнюють кримчан і східняків. Ті кримчани, які виїхали з Криму, не захотіли жити при російській владі, кинули все, щоб бути в Україні - патріоти. А переважна більшість східняків нас не те що не люблять, а ненавидять (добре знаю, в нас родичі на Луганщині). Думаєте, що будуть вдячні? Не дочекаєтесь.
Жінка офіцера Показати IP 17 Липня 2014 13:04
Шановна гостя! Бажаю Вам бути добрішим, не дай Бог Вам пережити те, що переживають прості мирні мешканці зі сходу. Кожного дня там гинуть мирні люди десятками. Якщо не хочете допомогти людям - то хоча б не розвивайте конфлікт, і не показуйте себе єгоїстичною людиною без серця
Крим Показати IP 12 Серпня 2014 14:44
скажіть будь-ласка, чи можете допомогти в оформлені візи до Польщі? я українець в Криму,хочу виїхати на Західну Україну, а потім до польщі. в Криму не можливо оформити візу через анексію Крима.
Олена Показати IP 4 Вересня 2016 00:22
Прошу небайдужих...зустріли дідуся зі сходу...вся сімя 4веро дітей жінка загунули при переїзді до Луцька втратив усі документи 20 суток жив по кущах біля жд потрібна допомога з поселенням...та відновленням документів....покищо 2 доби оплатили в хостелі ...але йому 70 років хто може чимось допомогти...благаю відкличтесь будьмо людьми не для цього наші прадіди на війні вмирали щоб їхні діти на старість не мали де ночувати та жити((((відкличтес 0950760965 Олена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus