USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – футбольний турнір на честь загиблого 18-річного добровольця

25 Червня 2016 17:17
Благодійний футбольний турнір, під час якого збирали кошти для родини загиблого 18-річного добровольця полку «Азов» Андрія Снітка, відбувся у Луцьку.

Організували турнір активісти Цивільного корпусу «Азов. Волинь» у суботу, 25 червня. Про це повідомляє Громадське.Волинь.

У змаганнях зголосилися взяти участь 7 команд, серед них – активісти Цивільного корпусу, луцькі патрульні поліцейські та ультраси. Кожна команда мала зробити благодійний внесок у сумі 250 гривень. Усі кошти передадуть мамі загиблого Андрія Снітка.

«Сьогодні ми тут зібралися, щоб вшанувати нашого побратима, 18-річного Андрія Снітка. Він у 2014 році героїчно загинув під Іловайськом. Андрій дуже любив футбол, тому ми вирішили вшанувати його пам’ять футбольним турніром. Ми зібрали 1725 гривень, які ми передамо сім’ї Андрія. Це його прийомна мама. В них багатодітна сім’я і ці гроші їм потрібні», – заначив очільник Цивільного корпусу «Азов. Волинь» Олександр Дмитрук.



Нагадаємо, Андрій «Хома» Снітко – загиблий боєць полку «Азов». 20 серпня 2014 року Андрій разом із своїми друзями потрапили у засідку бойовиків під час зачистки будинку. Коли хлопець побачив гранату, то накрив її своїм тілом. Таким чином «Хома» героїчно врятував життя своїм побратимам. Поховали Андрія у селищі Маневичі, де він жив протягом останніх років. На його честь назвали школу у Маневичах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, бійця батальйону «Азов», який загинув під Іловайськом, накривши собою гранату, Андрія «Хому» Снітка хочуть вшанувати, присвоївши його ім’я вулиці Бойка у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маневичi Показати IP 26 Червня 2016 07:23
Яка родина, яка мама? Вiн був сиротоi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus