USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку врятували малолітніх дітей від холоду

23 Січня 2017 10:53
Патрульні врятували малолітніх дітей від холоду, доставивши їх з нетверезою матір’ю додому, інформують у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

У суботу, 21 січня, близько 19 години, екіпаж на вулиці Ветеранів зупинили підлітки та повідомили, що недалеко перебувають дві п’яні жінки з малолітніми дітьми.

Патрульні справді побачили жінок з ознаками сильного алкогольного сп’яніння.

Молодша з них, близько 25 років, була з двома дітьми: хлопчикам близько 2 років та близько 1 місяця відповідно, і вони дуже змерзли.

Жінки були настільки п’яні, що ледве тримались на ногах, разом з тим, поводились неадекватно, не підпускали інспекторів до дітей, не хотіли повідомляти, де живуть.

На місце події викликали швидку допомогу, адже старшій з них стало погано.

В молодшої жінки вдалось висмикнути телефон та сконтактувати зі свекрухою, яка швидко приїхала на місце події.

Патрульні поліцейські викликали на допомогу ще один екіпаж. Одним автомобілем доставили додому старшу жінку на вулицю Щусєва. Матір з дітьми та свекрухою доставили також додому на вулицю Кравчука.

Про подію повідомили відповідні соціальні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Танзе Показати IP 23 Січня 2017 11:43
Позорище мамашам таким.
мамамалюка Показати IP 23 Січня 2017 12:23
Жах! в цій країні питання заборони абортів взагалі стояти не повинно а навпаки краще ввести примусову стерилізацію для таких красавіц
Анонім Показати IP 23 Січня 2017 12:26
Влада міста повинна перевірити роботу служби у справах дітей, яка абсолютно не працює Зайдіть в місті за адресою Рівненська, 9 побачите в яких умовах живуть діти, свалка сміття в Брище відпочиває .Але я впевнена, поки діти не повмирають або не згорять, ніхто не зверне уваги і туди не піде .А таких горе-батьків в місті тисячй .
12345 Показати IP 23 Січня 2017 14:12
коментар було видалено
ку-ку Показати IP 23 Січня 2017 15:48
забрати дітей а цим шерепам позашивати всі дірки і -,щоб не тільки... а й ні пити ні істи не могли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus