USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Небезпечні» провулки у Луцьку хочуть освітлити

27 Липня 2017 10:57
Встановити вуличне освітлення на окремих провулках Луцька просять депутати Луцької міської ради. На їхню думку, це сприятиме безпеці громадян.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26 липня.

Депутатське звернення з цього питання озвучив Андрій Козюра.

«Між будинками Кравчука, 4 і Домни Гордіюк, 41 відсутнє будь-яке освітлення. А це негативно впливає на криміногенну ситуацію в тому районі та створює чималий дискомфорт мешканцям. Прошу забезпечити там вуличне освітлення якнайшвидше», - озвучив своє звернення до секретаря Луцької міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

Також під час сесійного засідання депутати озвучили звернення від мешканців будинку Домни Гордіюк, 30А. Лучани просять влаштувати зовнішнє вуличне освітлення між дошкільними навчальними закладами №1 і №4, мовляв, там провулок із аварійним дорожнім покриттям, яким діти ходять до ЗОШ №25.

Звернення депутати підтримали.

Нагадаємо, у місті масово ремонтують прибудинкові території та дороги, зокрема вперше почали облагороджувати приватний сектор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 27 Липня 2017 11:21
Не"хочуть",а треба!!!!
0888 Показати IP 27 Липня 2017 22:14
Ви на вулицю Захарова зайдіть. Страшно навіть в вікно глянути вечором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus