USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький приватний сектор нарешті отримав асфальтовані дороги

14 Липня 2017 19:00
Ремонт доріг у приватному секторі Луцька вважають проривом, адже на більшості вулиць твердого покриття на дорогах ніколи не було.

Ревізуючи хід виконання ремонтних робіт, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зустрілися з місцевими мешканцями, аби заслухати їхні побажання та врахувати пропозиції.

Лучанка Тетяна вже 30 років мешкає на вулиці Рилєєва. Цю вулицю повністю заасфальтували. Жінка розповідає, що в таких умовах, як жили колись – важко було почувати себе жителькою міста.

«Скільки разів ми просили й зверталися в ЖКГ, Луцьку міську раду, аби нам відремонтували дорогу – все було марно. Наша вулиця завжди була брудною, болото до колін, ями величезні, в дощ машини застрягали, були труднощі з приїздом швидкої. А діти, коли йшли до школи, то завжди виходили в чоботах, а потім перезувалися, адже по-іншому не пройти. Тепер ми - щасливі, бо нарешті можна взути туфлі й вийти у місто», - розповідає пані Тетяна.
Ще оглянули сусідні вулички Гоголя та Волноваська. Тут завершують вкладати біло-щебеневе покриття з бітумним просоченням.
ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЬКІ ДЖУНГЛІ ПЕРЕТВОРЮЮТЬ НА ЦИВІЛІЗОВАНІ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ

Як зауважив депутат Луцької міської ради від партії УКРОП Микита Рабан, за приватний сектор в обласному центрі взялися вперше.

«Ми бачимо у місті таку ситуацію, що в приватному секторі на 5 вулиць лише одна має нормальний стан. Коли я подавав звернення на ремонт цих вулиць ще в 2015-му році, то мало вірив у позитивне вирішення питання, адже всім відомо, що першою чергою, ремонтують ті вулиці, де найбільше живе людей. Проте врахували, що на цих вулицях ніколи не було нормальних доріг. Це прорив і ми бачимо, як місто змінює своє обличчя в кращу сторону, і не лише на центральних вулицях, а й околицях», - каже Микита Рабан.
Оглянули й якість виконання робіт по вкладанню бруківки на тротуарах вулиці Задворецька.
«Ми поспілкувалися з людьми в приватному секторі, мешканці дуже задоволені, адже раніше вийти до дороги, зупинки було дуже складно, транспорт тут застрягав. Також лучани нам підказали, де є недоліки та висловили своє бачення, де й що варто допрацювати. Ці всі пропозиції ми вже обговорили й вони будуть враховані», - розповідає Ігор Поліщук.
Активно працюють над укладанням бруківки й на проспекті Соборності.
Окрім цього, додає Ігор Поліщук, на черзі вже нові об’єкти.

ЧИТАТИ ЩЕ: РЕМОНТ ВУЛИЦІ КРИВИЙ ВАЛ ТА ПРОСПЕКТУ ВОЛІ. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Зараз готуємося до ремонту одного з найбільших дворів – Грушевського, 7, 9, 9а й Гулака Артемовського, 16. Завершуються тендерні процедури, підготовка проектно-кошторисної документації, експертизи на проспект Василя Мойсея, на вулицю Шухевича та на кільце на Набережній. Найближчим часом приступимо до роботи», - інформував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Йопрст Показати IP 14 Липня 2017 21:44
Зайдіть в глубь пр.Молоді хай покажуть яке там ла%но
Лучанин Показати IP 14 Липня 2017 22:26
Двори по непарній Соборності ПРОІНСПЕКТУЙТЕ ... а там, до речі СОТНІ людей щодня ходять !!! ями - як після бомбардувань !!!
Не поняв я Показати IP 14 Липня 2017 22:31
Що це за шедевр імені Равшана і Джамшута? https://www.volynnews.com/files/news/2017/07-14/222226/IMG_9034w.JPG Навіщо той бордюр який плавним вигином перетинає пішохідну доріжку?
коля Показати IP 14 Липня 2017 22:34
Григорій Недопад майбутній мер Луцька.Молодець.
Олександр Показати IP 15 Липня 2017 07:57
Фестивальну ще зробіть
лучанин Показати IP 15 Липня 2017 08:45
Це дуже добре, що зайнялись вулицями в приватному секторі, але треба звернути ще більшу увагу на магістральні вулиці такі як Ківерцівська або Ковельська, в якому жахливому стані вони знаходяться і коли приведуть аналогічні вулиці в належний стан, от тоді й можна попіаритися! Як ви рахуєте?
Андрій Показати IP 18 Липня 2017 01:50
Чому коли приховано крадуть кошти, то злочин, а коли відкрито, то герої? Оголосіть вартість доріжки ,яку засипали щебенем і помочились смолою на дорогу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus