USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили межі нових скверів

30 Березня 2016 19:19
Під питанням лишається розташування самовільно встановлених тимчасових споруд на території одного з щойно затверджених скверів у Луцьку.

Про це йшлося під час 5 сесії Луцької міської ради 30 березня.

Як повідомив директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, пропонують визначити межі скверу між будинками №10 та 12 по проспекту Волі (відповідно до звернення мешканців), надати статус скверу ділянці поблизу парку в районі вулиць Конякіна та Гордіюк, та на вулиці Кравчука у районі ТЦ «Слон» (де зараз розташовано декілька самовільно встановлених тимчасових споруд).


Депутат Алла Надточій пропонувала ділянку, що у районі вулиць Конякіна-Гордіюк, не визначати як сквер, а приєднати до новоствореного парку.

Депутат Сергій Була поцікавився, чи знесли тимчасову споруду, що розташована на території ділянки на вулиці Кравчука. Своєю чергою, Анатолій Трикуш відповів, що споруду досі не знесли.

Член фракції «УКРОП» Микита Рабан зауважив, що земельна комісія міськради раніше ухвалила рішення про те, що жодних споруд на території цього скверу бути не повинно. Отже, потрібно демонтувати усі тимчасові споруди, на які у підприємців немає дозволів.

Депутати вирішили затвердити межі пропонованих скверів без відображення на схемах тимчасових споруд. А сквер у районі вулиць Конякіна-Гордіюк планують згодом приєднати до парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus