USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку запланували ремонт двох вулиць та прибудинкової території

9 Лютого 2019 07:00
Поточний ремонт двох вулиць та прибудинкової території у Луцьку планують виконати до кінця липня.

На поточний ремонт вулиці Офіцерської планують витратити 587 тисяч гривень. Тендерні пропозиції приймають до 25 лютого, аукціон розпочнуть 26 лютого. Термін виконання робіт – до кінця липня. Технічне завдання передбачає розбирання асфальтобетонних покриттiв механiзованим способом, укладання щебеневих покриттiв або основ товщиною 5 см з напiвпросочуванням бiтумною емульсiєю, планування узбіч автогрейдером тощо.

Поточний ремонт вулиці Липовецької коштуватиме 437 тисяч. Технічне завдання передбачає влаштування дорожнiх корит коритного профiлю з застосуванням екскаваторiв, глибина корита до 250 мм, розбирання бортових каменів, перекладання горловин цегляних колодязiв трирядовою кладкою, заміну двох чавунних люків, укладання щебеневих покриттiв або основ товщиною 5 см з напiвпросочуванням бiтумною емульсією, планування узбіч механiзованим способом та інші роботи. Роботи повинні виконати до кінця липня.

Поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Стрілецькій, 53 коштуватиме 384 тисячі. Тендерні пропозиції приймають до 25 лютого, 26 лютого розпочнуть аукціон. Термін виконання робіт – до кінця червня. Передбачили розбирання асфальтобетонних та цементобетонних покриттів, корчування пнів, ремонт дощової каналізації, влаштування покриттiв з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв мощення сірого кольору на основі з висівково-цементної суміші, встановлення водовідливу тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2019 14:31
Про вулицю Довженка не забудьте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus