USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку зі снігового полону рятували «швидку» та мікроавтобус

13 Січня 2017 10:48
За добу рятувальники вивільнили зі снігових заметів 11 автомобілів, з них 2 - в Луцьку.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Волині, 12 січня близько 09 години до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Луцьку на вулиці Луцькій у сніговий замет потрапив вантажний бус. На місце пригоди прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5, які за допомогою буксиру вального тросу витягли автомобіль на проїжджу частину.

Окрім того, на вулиці Володимирській працівниками Державної пожежно-рятувальної частини №2 здійснено буксирування карети швидкої допомоги, в якій перебували троє працівників невідкладної медичної допомоги.

Також о 11:55 в селі Лучичі Ратнівського району у в’язкому ґрунті забуксував трактор. Для виконання аварійно-рятувальних робіт прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №14, які за допомогою лебідки витягнули трактор на безпечну ділянку дороги.

О 15:15 у місті Ківерці у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль. На допомогу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №6, які за допомогою буксируваного троса витягли авто на дорогу.

Поблизу села Новосілки Володимир-Волинського району працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 відбуксирували вантажний автомобіль із засніженої дороги на узбіччя.

О 18:34 поблизу села Тудорковичі Львівської області співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинськ за допомогою тросу витягли мікроавтобус на узбіччя дороги, який втрапив у кювет.

Також о 19:35 на трасі Володимир-Волинський – Красностав через погіршення погодних умов легковий автомобіль втрапив у замет, вибуксирували його на проїжджу частину працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимир-Волинський.

О 23:54 у кюветі опинився й легковик у Луцьку на вулиці Яровиця. На допомогу прибули співробітники частини спеціальної пожежної техніки, які за допомогою буксируваного троса витягли авто на безпечну ділянку дороги.

13 січня о 02:30 із снігового замету у селі Липини Луцького району працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька відбуксирували легковий автомобіль.

О 04:05 біля села Коцюри Любомльського району через ожеледицю на дорозі заїхав у кювет легковий автомобіль, дістали транспорт за допомогою тросу співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Любомля.

Того ж дня о 05:50 поблизу села Переспа Рожищенського району у кювет потрапив бус. Рятувальники міста Рожище вивільнили авто на безпечну ділянку дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus