USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких садочках можуть закінчитися продукти?

24 Лютого 2014 12:39
У Луцьку досі не завершилася процедура тендерної закупівлі продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів.

Про це стало відомо під час засідання комісії міськради з питань фінансів та бюджету сьогодні, 24 лютого.

Як розповів начальник міського управління освіти Олег Гребенюк, виробники продукції не зацікавлені брати участь у тендерних торгах. Враховуючи складну ситуацію в державі, вони не ризикують мати справу з бюджетними коштами. Також виробники не хочуть приймати участь у торгах, бо ціни змінюються мало не щомісяця.

«Перша хвиля тендерів не відбулася. Багато учасників не надають сертифікати якості на продукцію, не всі документи відповідають умовам безпечного харчування дітей. Дехто після виграшу тендеру відмовляються – наприклад підприємець Куденчук О.А.», - зазначив він.

Тож міське управління освіти просило грошей, щоб закупити харчування в ДНЗ міста без тендеру, адже ціни. На це планують використати кошти з вільних залишків бюджету минулого року. Сума, яку просить управління освіти – 300 тисяч гривень. За ці гроші мають закупити харчі для садочків міста за цінами, які не перевищують тендерні умови, але без торгів.

Депутати пропозицію підтримали і рекомендували сесії затвердити цю зміну.

Поки що в садочки продукти харчування поставляють минулорічні переможці тендерів, пояснила начальник управління бюджету та фінансів Лілія Єлова. Ці договори пролонговані на 20 %. Цього вистачить на кілька місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 24 Лютого 2014 13:15
Не хвилюйтесь Правий сектор все врегулює.Ресторанів у чиновників вистачає.
Анонім до Я Показати IP 24 Лютого 2014 14:19
Як врегулює? Тепер на коліна ще й дітей почне ставити?!!!
совість Показати IP 24 Лютого 2014 13:33
гребенюка геть він хабарник
5555 до совість Показати IP 24 Лютого 2014 13:45
Разом із Єловою....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus