USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких школах удосконалять програму військової підготовки

18 Березня 2014 16:58
Луцьких призовників учитимуть володіти зброєю ще у школі.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Юрій Вега під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Так, заслухавши звіт першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, обранець громади зауважив, не зважаючи на те, що волиняни – у резерві Збройних Сил України, вони повинні опанувати хоча б один вид зброї та удосконалити власні навички стрільби. Зі слів депутата, зважаючи на теперішню ситуацію у країні, це просто необхідно.

На це Святослав Кравчук відповів, що, на його думку, у плані патріотичного виховання людей ситуація у Луцьку складна. Зокрема, зі слів посадовця, функціонує навчальний комбінат, що на вулиці Писаревського.

«Поки що це єдине місце, де хлопці повноцінно можуть займатися військовою підготовкою. У школах обов’язково потрібно покращити матеріальну базу, але, чесно кажучи, я не знаю, яким чином це зробити», - наголосив віце-мер.

Також, зі слів першого заступника міського голови, спеціалізовані класи у навчальних закладах є, однак «їх треба наповнити змістом». Як зізнався Святослав Карвчук, рівень викладачів, які повинні були б учити «воєнній справі» майбутніх захисників Вітчизни, теж досить невисокий. Всю зброю поздавали в 22 школу.

«Дещо необхідно змінити напрямки програм військової підготовки, бо вони не відповідають стану сьогоднішнього дня. З 1 вересня ми кардинально змінимо ситуацію, це буде пов’язано не лише з фізичною, а й теоретичною підготовкою», - резюмував посадовець.

Народні обранці взяли до уваги звіт Святослава Карвчука та рекомендували розглянути його на черговій сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
військомат Показати IP 18 Березня 2014 19:06
Пустовіт ,чи син Кравчука, йдуть у військо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus