USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Литовезькій ОТГ – 83 кандидати в депутати і 4 – на сільського голову

19 Листопада 2016 17:33
Литовезька сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 83 кандидати у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Литовезького сільського голови ОТГ. Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у п’ятницю, 18 листопада 2016 р.

На посаду сільського голови Литовезької сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 4 кандидати. Усі – висуванці політичних партій.

Зокрема, відповідно до Постанови № 6 Литовезької сільської виборчої комісії ОТГ «Про реєстрацію кандидатів на посаду Литовезького сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 17 листопада 2016 р. на посаду очільника об’єднаної громади будуть претендувати: Іванчук Іван Іванович (висунутий ІРО ПП ВО «Свобода»), Кривонюк Микола Петрович (висунутий ІРО ПП «Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Приступа Олександр Васильович (висунутий ІРО ПП ВО «Батьківщина») та Цибуховський Олександр Дмитрович (висунутий ІРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Брати участь у перших виборах до Литовезької сільської ради ОТГ, які відбудуться 11 грудня 2016 р., виявили бажання 80 кандидатів у депутати, висунутих політичними партіями «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Радикальною партією Олега Ляшка, Аграрною партією України, Всеукраїнським об’єднанням «Свобода», Всеукраїнським об’єднанням «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Розумна сила». Ще 3 кандидати були висунуті на вибори шляхом самовисування.

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 3 – 6 осіб, найменше кандидатів (2 особи) – у виборчому окрузі № 22.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 3 кандидати – в ОВО № 9 та № 10, № 11, № 13, № 15, № 16 та № 19, по 4 кандидати – в ОВО № 4-8, № 12, № 14, № 17, № 18, № 20 та № 21, по 5 кандидатів – в ОВО № 1 та № 2.

Щодо одномандатних виборчих округів, то їх Литовезька сільська виборча комісія сформувала у кількості 22. Постанову № 5 «Про утворення округів Литовезької об’єднаної територіальної громади» було прийнято на засіданні 31 жовтня 2016 р. Кількість виборців в утворених округах коливається від 102 до 196. Найменша кількість виборців у виборчому окрузі № 6, найбільша – в ОВО № 22.

Нагадаємо, Княгининівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 131 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus