USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мережу потрапили основні секрети нового iPhone 8

11 Вересня 2017 20:58
До презентації iPhone 8 залишився всього один день, а в компанії Apple стався черговий витік, який розкрив чи не всі секрети майбутнього заходу, йдеться у матеріалі ТСН.

Злив від своїх

Це вже далеко не перший масштабний витік, раніше ми вже писали про чутки навколо нового телефону Apple. Цього разу інформація про нові iPhone і Apple Watch була прихована в прошивці нової версії операційної системи iOS 11.

Як пише Mashable, витік швидше за все виходив від одного зі співробітників Apple, який розкрив одразу кілька великих сюрпризів, що, звичайно, дуже не сподобається генеральному директору Тіму Куку.

Подкастер і блогер Джон Грубер, який спеціалізується на оглядах техніки Apple і періодично публікує інсайди з життя корпорації, заявив, що він майже на 100% впевнений, що злив був організований одним зі співробітників компанії навмисно.

"Як я зрозумів, дані були доступні для завантажування всім бажаючим, але були заховані за довгимим, URL, які неможливо вгадати", - цитує Грубера видання Mashable. "Хтось всередині Apple злив список адрес сайтам 9to5Mac і MacRumors. Я практично впевнений, що це була не помилка, а зловмисна дія, вчинена інсайдером", - додав блогер.

Навколо нового айфона

Офіційно Apple так і не розкрила, як буде називатися новий iPhone і, ймовірно, планувала зберегти це в секреті аж до самої презентації.

Однак, якщо вірити інформації, прихованої в прошивці iOS 11, то "яблучна" корпорація представить три нові моделі: iPhone 8, iPhone 8 Plus і преміальний iPhone X.

Згідно з витоками, iPhone X буде мати найпотужніші характеристики і символізувати ювілей гаджета Apple, якому цього року виповнюється 10 років.

Про те, що нових айфонів може бути одразу три, раніше писало і видання Wccftech. Згідно з даними, наявними у редакції, виробники аксесуарів до iPhone недавно почали міняти назви в пункті "підтримувані пристрої": зі списку зникли iPhone 7s та iPhone 7s Plus.

Зазначається, що зміни відбулися не так давно, і ймовірно лінійка нових смартфонів буде називатися інакше. За даними виробників, пристрої отримають нові імена - iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone Edition, замінивши iPhone 7s, iPhone 7s Plus і iPhone 8 відповідно.

3D-емотикони і нові шпалери

Ще одним сюрпризом, який був знайдений у коді операційної системи, стали анімовані емодзі, або "анімодзі". Ці емотикони, користуватися якими можна буде в iMessage, будуть пристосовуватися до виразу обличчя користувача та змінюватися відповідно його настрою: наприклад, підморгувати, замружуватися, супити і багато іншого. Animoji, як повідомляється, будуть використовувати апаратні функції сканування обличчя для створення 3D-версій емодзі. Виглядати це буде приблизно так:

І так:

Також в прошивці знайшлося підтвердження, що смартфони отримають технологію розпізнавання обличчя Face ID. Анімація, яку вдалося виловити, говорить про те, що власникам нових айфонів доведеться повертати обличчя перед фронтальними камерами для об'ємного сканування і подальшого автоматичного розблокування пристрою.

У новому OLED-смартфоні Apple через дизайн екрану зміниться панель повідомлень: вона буде розділена масивом камер на дві частини. Зліва будуть виводитися час і інформація про місцезнаходження, а праворуч - заряд батареї, Wi-Fi, індикатор сигналу.

За допомогою нової анімації буде відбуватися перемикання між станами і виводитися інша інформація на кшталт відомостей про Bluetooth-з'єднання.

Зокрема, разом з прошивкою в мережу витекли і абсолютно нові фони головного екрану. Виявлені в GM-версії iOS 11 шпалери порадували як кількістю, так і різноманітністю.

В оновленні доступні фонові зображення оригінальних градієнтів, химерних квіток на барвистому тлі, знімки з космосу і шпалери в стилі шестикольорового логотипу Apple. В цілому в GM-версії iOS 11 представлено 20 нових шпалер для iPhone і 17 для iPad.

Що ще, крім iPhone 8

Три нових айфона стануть ключовим, але не єдиним анонсом призначеної на 12 вересня презентації Apple. Передбачається, що компанія представить новий годинник Apple Watch, що підтримують LTE і оснащені "цифровою коронкою".

Судячи з аналізу коду iOS 11, годинник в разі підтримки цієї функції оператором, зможе використовувати для дзвінків і виходу в інтернет той же номер, що і пов'язаний з ними iPhone.

Як стверджує ряд витоків, Apple покаже на вересневому заході і оновлену приставку Apple TV. На відміну від попередньої версії, вона нарешті буде підтримувати 4K і HDR-відео (з розширеним динамічним діапазоном).

Що насправді для нас приготувала корпорація, ми достеменно дізнаємося тільки під час офіційної презентації. Урочистий захід Apple розпочнеться 12 вересня о 20:00 за київським часом в театрі Стіва Джобса, що на думку експертів, підкреслює ексклюзивність і важливість заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кіндрат Панасович Показати IP 11 Вересня 2017 21:07
а ще він буде без зарядного пристрою! Сіла батарея, викинув айфон, купив новий. Все просто.
Анатоль_ Показати IP 11 Вересня 2017 21:07
Я то купляти не збираюсь! Маю нормального телефона нокія вже років з 12 а може і більше, і все нормально працює. Тільки батарейку на базарі хлопчина мені колись поміняв.
007 до Анатоль_ Показати IP 11 Вересня 2017 21:45
Не розумію таких коментів. Чи грошей нема чи суло.
Кіндрат Панасович до Анатоль_ Показати IP 11 Вересня 2017 22:42
в Нововолинську немає магазинів? Ой біда.
Віктор Показати IP 12 Вересня 2017 07:59
Тільки мівіну перестав їсти, бо за кредит по сьомому айфону розрахувався. Тепер знову прийдеться. Дівчатам простіше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus