USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Москві напали на Культурний центр України

23 Листопада 2016 23:29
Міністерство закордонних справ України оголосило протест через напад на культурний центр у Москві та спалення українського прапора.

Про це йдеться у коментарі, який оприлюднило МЗС, - інформує Тиждень.ua.

«Міністерство закордонних справ України вкрай обурене фактом злочинної наруги в Росії над державним символом України – підпалом Державного Прапора, скоєного під час нападу на приміщення Національного культурного центру України в Москві групою радикально налаштованих молодиків 22 листопада 2016 року. Про спланований і санкціонований характер подібних акцій свідчить систематичність їх проведення під стінами українського закладу в самому центрі російської столиці, а також відсутність належної реакції з боку правоохоронних органів», - йдеться у повідомленні.

«Зазначені події навколо української установи, яка здійснює виключно мирну, просвітницьку діяльність, розцінюються в Україні як відверта провокація, метою якої є розпалювання міжнаціональної ворожнечі та штучне нав’язування російському суспільству антиукраїнської агресії.

Міністерство закордонних справ України заявило рішучий протест російській стороні, наголосивши на вимогах невідкладного розслідування злочину і закликавши до публічності судового вироку всім причетним до його скоєння», - підсумували у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 24 Листопада 2016 08:55
Кацап є кацап. Тільки повне зникнення кацапа з карти світуспасе світ. Більше 100 років тому на цій території жили росіяни а тепер дикі деградовані племена без роду і племені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus