USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Москві поховали засновника «МММ»

31 Березня 2018 21:44
У суботу, 31 березня, у Москві на Троєкуровському кладовищі поховали засновника фінансової піраміди «МММ» Сергія Мавроді. Поховали чоловіка у закритій труні.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на російські ЗМІ.

Нагадаємо, Сергій Мавроді помер 26 березня у віці 62 роки, ймовірно, від серцевого нападу.

Зазначимо, що на похорон Мавроді прийшли 16 людей. Ким саме доводяться ці люди померлому засновнику «МММ» – не повідомляється.

Фото з похорону Мавроді

Перед похороном тіло Мавроді 4 перебувало у московському морзі, проте його ніхто не хотів забрати. Адвокат засновника «МММ» розповідав, що у Мавроді залишився рідний брат, проте між чоловіками були погані стосунки, тож той відмовився забирати із моргу тіло померлого.

До слова, раніше повідомлялося, що за похорон Мавроді заплатять учасники другої піраміди «МММ», створеної її засновником у 2011 році.

Дивіться відео з похорону Сергія Мавроді:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 31 Березня 2018 21:49
Вiчная память

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus