USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У нічному клубі Стамбула, де стався теракт, були дівчата з Рівного та Луцька

1 Січня 2017 10:21
У нічному клубі «Reina», на який в новорічну ніч здійснили терористичну атаку, перебувала українка з Рівного Наташа Вольнова, передає видання ВСВІТІ.

«У крові вся. Але жива. Це головне», – написала дівчина у соцмережі.

Зі слів Вольнової, в клуб, у якому святкувала Новий рік вона з компанією, ввірвався озброєний чоловік і навмання почав стріляти по людях.

«Була в клубі де був теракт, бачила вбивцю, дивилася як стріляють людей, жива, сива правда», – написала очевидець теракту.

«Бачила вбивцю, повз мене пробіг, в мене не стріляв .... Бог врятував», – додала Наташа, відповідаючи на запитання друзів.

Зараз евакуйовані відвідувачі клубу перебувають у безпечному місці, їх розвозять по домівках. Наташа також написала, що одного чоловіка з їхньої компанії вбито. Загалом поліція повідомила про 39 жертв.

Також вона розповіла, що у цьому клубі була ще одна дівчина з України – Наталя з Луцька. За свій порятунок Вольнова дякує поліцейському, який захистив її, передає канал 24.

“Дякую поліцейському який витягнув мене з під столу одну з найперших. Тримав міцно мої руки і захищав своєю спиною”, – написала українка.

Раніше повідомлялося, що у Стамбулі скоєно збройний напад на нічний клуб Reina. Інцидент стався 1 січня близько 00:15 за київським часом у стамбульському районі Бешикташ.

Як повідомляє видання «Гордон», власник стамбульського клубу заявив, що його попереджали про теракт.

Мехмет Кочарслан, власник стамбульського клубу Reina, на який напав озброєний чоловік, одягнене ний Санта-Клаусом, розповів, що розвідка США попереджала його про можливість теракту.

«Американська розвідка попередила про теракт. Протягом тижня, навіть десяти днів, тут робилися посилені заходи безпеки. В тому числі - з боку моря. І що сталося? Сталося саме те напад, про який вони говорили», - повідомив власник клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 1 Січня 2017 10:38
І з Луцька дівчина була.
Вася Показати IP 1 Січня 2017 12:42
Наших дівчат там багато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus