USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кримчани живим щитом захищають морську базу від росіян

3 Березня 2014 12:47
Перед базою українського флоту у Новоозерному, яку вночі намагалися зайняти солдати російської армії, небайдужі кримчани встають живим щитом, повідомляє ТСН.Ранок. Навколо самої бази українські солдати тримають кругову оборону зі зброєю, очікуючи нових атак з боку російських військових.

Напружена ситуація наразі у Бахчисараї, де знову блокують інженерну військову частину з військовою технікою. Також гостра ситуація у Перевальному, де вчора заблокували військову частину – підвезли ще 20 машин з особовим складом російських військ.



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 1 березня у Балаклаві місцеві жителі стали живим щитом між українською прикордонною заставою та російськими військовими, вимагаючи не допустити кровопролиття

Зазначимо, на блокпостах при в'їзді до Криму посилили охорону – авто перевіряють озброєні снайперськими гвинтівками та автоматами Калашникова солдати, а на купах мішків з піском помічені кулемети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
ase Показати IP 3 Березня 2014 12:58
Сергей Аксенов: По телевизору хорошо показали, как администрации в западных областях захватывают - и ничего захватчикам за это не бывает. Наши люди посмотрели - посмотрели и тоже решили. Так что чья бы корова мычала. Они же сами кричали со сцены "майдана" что народ должен брать власть в свои руки. Вот народ и взял. Чего им надо-то?
do ase до ase Показати IP 3 Березня 2014 13:22
Насет коровы , которая мычала , то хочу напомнить что Путин по подобному сценарию был введен за руку Ельциным по свершению путча в Москве , или вас еще на свете не было , не можете помнить ?
Анонім до do ase Показати IP 3 Березня 2014 13:26
Вашого яценюка вже друзі зі заходу поставили премєром як хоттіли... економіка країни вже їхня... то про загарбників мовчіть в дудочку....
was ist das до do ase Показати IP 3 Березня 2014 14:07
Какой путч и при чем тут Путин? Когда Путин Презом стал? Ті даті и собітия не попутал случайно и людям по ушам ездиш?!
Микола Показати IP 3 Березня 2014 13:10
Це не народ, а загарбницькі війська тепер вже ворогуючої держави.
я до Микола Показати IP 3 Березня 2014 13:13
Справді, відмінність дуже велика, тому, будь ласка, не потрібно плутати праведне з грішним.
Анонім до я Показати IP 3 Березня 2014 13:30
А я як волинянин бачу різницю лише у підходах одні зажоплюють економіку інші територію..... а взагалі вам ще раніше казали україна це не лише захід... українець це не лише розмовляючий українською, не всім українцям вигідний евросоюз, не всі українці зневажають символи радянської епохи КРИМЧАНИ ТА СХІДНЯКИ ВТІКАЮТЬ НЕ СКІЛЬКИ ДО РОСІЇ СКІЛЬКИ ВІД ВАС СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ!!!!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 16:04
ти не плутай купку проплачених ФСБ провокаторів-крикунів із народом південного сходу і криму
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Березня 2014 16:20
Знаєш я так само можу сказати що гузь і ко це купка провокаторів проплачених з заходу...і буду прав думаю...
Я до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 16:22
А "я як волинянин" тут до чого? щоб думали, що волиняни всі такі? Тільки д*біли думають,що люди стояли на майдані і вмирали за євросоюз, а не проти диктатури і корупціїї, і не вина тих, що стояли і гинули, якщо знову нічого з цього не вийде, українець - розмовляючий українською, тільки д*біли не здатні вивчити мову держави, громадянами якої вони є, тільки дебіли можуть говорити, що добре і правильно, що приперлись війська чужої держави і намагаються встановити свої порядки, що хрін зна хто, як приміром блогер з Росії , у котрого " взиграліі русския корни" преться на державну будівлю, знімає державний прапор і вивішує прапор своє держави, як це було в Харкові, не бачити рвзниці між цим і внутрішніми справами в країні, хай навіть конфліктами і протистояннями можуть тільки дебіли. Якщо людина любить свою мову, культуру традиціїї - це хороша людина, а не фашист, як зараз це трактують в Росії на сході в Криму і такі як ти "волиняни". Якщо когось і треба захищати в Україні, то це саме українців, українську мову і культуру, як не парадоксально це звучить
ось так Показати IP 3 Березня 2014 13:18
"Из-за Украины в Вашингтоне царят настроения истерии" http://korrespondent.net/world/worldabus/3314046-yz-za-ukrayny-v-vashynhtone-tsariat-nastroenyia-ysteryy-The-Guardian
аяяй Показати IP 3 Березня 2014 15:52
д,умаєте Путін зупиниться на Криму .дуже сумніваюсь ,хочуть знищити Україну як державу,не допустимо цього
НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Березня 2014 16:07
в основній більшості народ криму і південного сходу не підтримує ні кремлівських окупантів, ні приєднання до кацапстану, бо нічого доброго з цього для України не буде
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 3 Березня 2014 16:21
Кримчани не підтримують вступ в росію але і нехочуть бути з такою україною яку її роблять теперішні політики...
Марина Показати IP 3 Березня 2014 16:30
В крыму народ говорит что лучше быть с кацапами чем с бандерами.И они сами поросили у России защиты.Вы толкнули их на это шаг.Нормальный человек не захочет жить с фашистами радикалами и так ....
Чао до Марина Показати IP 3 Березня 2014 16:55
В чому ти бачиш фашизм і радикалізм? В прийнятті закону про єдину держану мову? Фашизм в чому? русскоговорящие зазнали утисків, гонінь, російськомовні книжки спалюють на площах міст? Постійно лунає "фашисти", так в чому конкретно ви бачите зараз фашизм, і залиште вже того Бандеру в спокої кінці -кінців, вікіпедію хоча б відкрийте та прочитайте перш ніж когось бандерами називати. А кому "лучше біть с кацапами" так будьте, от там з вами неодмінно будуть панькатися ліберали, а не радикали - ню-ню. І якщо вже на те пішло, в світлі останніх подій, то не варта та смердюча калюжа, в яку перетворилось Чорне море, що в Криму, та купа каміння, що являє собою півострів, щоб хоч крапля крові українських солдат за них пролилась, ні ті що зараз горлають "Рассея, Рассея". жителі не варті.
Ліма до Марина Показати IP 3 Березня 2014 18:41
Фашизм - це коли в Дніпропетровську на центральній площі придурок копає ногами поминальні свічки та лампадки за загиблими на майдані та намагається знищити фотографії загиблих . Повсихають йому ті ноги, бо такі речі даром не проходять.
аяяй Показати IP 3 Березня 2014 17:28
от якби Японія ввела війська на Курильські острови щоб зробив Путін,віддав би їх і все?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus