USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську бійці «Азову» прибрали міське стрільбище

20 Серпня 2015 13:38
Бійці цивільного корпусу «Азов» у Нововолинську сьогодні очистили від сміття територію міського парку – стрільбище.

Про це «азовці» повідомляють на сторінці спільноти у соцмережі.

«У нашому місті безліч забруднених місць і одне з них - міське стрільбище,яке стало для пияків таким собі «кафе під небом». На території стрільбища розміщений спортивний майданчик на якому часто можна побачити молодь.Цивільний Корпус «Азов»Нововолинська вирішив прибрати цю територію», - йдеться у повідомленні.

Так, 20 серпня у Нововолинську у рамках другого етапу акції «Чисте місто» «азовці» працювали 6 годин і за цей час прибрали майже всю територію міського стрільбища.

«Хоч до ідеальної чистоти далеко, але вже ліквідували це сміттєзвалище і спортсменам вже немає загрози поранитися. Також після толоки до лав ЦК «Азов» вирішив приєднатися ще один патріот», - пишуть активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луцьк Показати IP 21 Серпня 2015 10:19
молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus