USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську бійців АТО безкоштовно тестуватимуть на гепатит «С»

12 Серпня 2015 15:42
Акція з безкоштовного тестування учасників АТО на гепатит С відбудеться у Нововолинську.

Підтримати ініціативу міжнародного благодійного фонду «Альянс-Україна» щодо допомоги нашим військовим у ранній діагностиці інфекційних захворювань закликає у Фейсбуці Руслан Влодарчик.

З його слів, рівень поширення інфекцій у зоні АТО є надвисоким. Це здебільшого пов'язано з великою кількістю поранень, а відповідно і високим рівнем можливості контактування інфекцій з кров'ю. Ризик зараження існує при наданні медичної допомоги у польових умовах і переливаннях крові.

У Дніпропетровському військовому госпіталі вірус гепатиту С було виявлено у кожного третього бійця.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, як бійців АТО тестували на гепатит «С» у Луцьку (на фото).

Серед півтори сотні військових, протестованих у Луцьку на гепатит «С», лише один виявився зараженим. Попри це, бійці АТО є особливою групою ризику, оскільки в умовах антисанітарії найменша подряпина може стати джерелом передачі небезпечного вірусу, який призводить до цирозу печінки.

Максимальний репост.Сьогодні рівень поширення інфекцій у зоні АТО є надвисоким. Це здебільшого пов'язано з великою кіл...

Posted by руслан влодарчик on 12 августа 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2015 18:06
Таким чином, в статті кажуть, що для БІЙЦІВ АТО будуть виконувати хоч один закон України. Чи в нас медицина вже офіційно платна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus