USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську – мітинг проти вбивства бездомних тварин

1 Серпня 2017 13:24
Мітинг за гуманне поводження з бездомними тваринами організовують у Нововолинську 4 серпня.

Про це повідомляє видання Радар.

Так, у Нововолинську цієї п’ятниці вперше зберуться разом біля міськради ті, хто відстоює милосердне ставлення до бездомних собак і котів.

«Не труїти, не відстрілювати, а стерилізувати і прилаштовувати у добрі руки», - з такими гаслами лий вийдуть під адмінбудівлю.

Збір усіх охочих взяти участь в акції оголосили на 10.00 4 серпня.

«У Володимирі-Волинському вже діє програма безкоштовної стерилізації тварин (навіть хазяйських, за бажанням власника). Такий проект давно пора започаткувати й у нашому місті. Малюйте плакати, готуйте аргументи, аби довести чиновникам необхідність створення стерилізаційного пункту та майданчика для перетримки прооперованих тварин.

Приходьте всі, хто хоче наблизити наше місто до європейських стандартів. Усі, хто хоче зупинити конвеєр собачої смерті», - закликають мешканців Нововолинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
активіст Показати IP 1 Серпня 2017 13:36
з якістю продуктів харчування і цінами держава вже давно розпочала програму "стерилізації" населення
? до активіст Показати IP 1 Серпня 2017 13:41
Ти вже простерилізований ?
активіст до ? Показати IP 1 Серпня 2017 14:06
в тебе мозок з народження простерилізований. Єдине вміння - набирати букви на клавіатурі гом*нкул?
Заєте що !? Показати IP 1 Серпня 2017 13:40
Навіть в якійсь частині й погоджуюсь із цими любителями тваринок, дійсно потрібно стерилізувати, прилаштовувати, і т. д. Але ось такий момент, ось ці бездомні тваринки на вулиці не взялись із неба, їх викинули на вулицю самі ж собаколюби і їм подібні, яким дуже було шкода цуценят, але подіти вони їх змогли тільки викинувши на вулицю. А тому коли ось ці натуралісти виходять до мерії з вимогою про милосердя, одночасно необхідно саме їм подивитись самим на себе і подібних собаколюбів, можливо першопричина саме в них, а мерія то тільки наслідки.
ангст Показати IP 1 Серпня 2017 14:20
Не труїти, не відстрлювати? Я подивлюсь як заговорять ці активісти після того як бродячі собаки, які бігають зграями, покусають їх чи їхню дитину.
Анатоль_ Показати IP 1 Серпня 2017 14:26
Я в глибокому шоці, брати мої! Що в тому Нововолинську, крім собацюр більше проблем немає? Га? Немає куди фінанси витрачати! Це ж шахтарське місто, браття!
Франко Показати IP 1 Серпня 2017 23:05
що там про наближення до європи?))) ану нехай погуглять як тамв європі з бездомними собакенами!! що небудь вже... нас хто захистить від них?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus