USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У парламент Нідерландів надійшов проект ратифікації Угоди Україна-ЄС

31 Січня 2017 23:30
Проект ратифікації резолюції Україна-Євросоюз 31 січня надійшов на розгляд парламенту Нідерландів.

Документ супроводжує зверненням короля і висновками Державної ради країни.

Про це повідомляється на сайті парламенту Нідерландів, пише iPress.

Відповідно пояснювальної записки до цього закону, він регулює набуття чинності закону від 8 липня 2015 року, яким було схвалено ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Фактично у випадку прийняття цього закону, Нідерланди можуть завершити процедуру ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Нагадаємо, 6 квітня у Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. "Проти" проголосував 61% учасників референдуму, за – понад 38%. Явка склала 32,28%.

Окрім того, як повідомлялося раніше, Нідерланди вимагають закріпити умову про те, що угода не дасть українцям права вільно жити та працювати на території Євросоюзу. Окрім того, Нідерланди хочуть гарантій про те, що Угода про асоціацію з Україною не міститиме додаткових зобов'язань безпекового або фінансового характеру.

Також стало відомо, що Уряд Нідерландів внесе на розгляд верхньої палати парламенту (Сенату) для ратифікації Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом після 15 березня 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus