USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі - землетрус, є жертви

30 Листопада 2016 08:46
Під час підземних поштовхів постраждали шахтарі. Учора, 29 листопада, на Південному Заході Польщі, неподалік із кордонами з Німеччиною та Чехією, стався землетрус магнітудою 4,4 бала, - інформує ТСН.

Його епіцентр був неглибоко – усього за 10 км від поверхні. Інформації про руйнування та жертви на поверхні землі немає, проте люди переповідають, що в їхній оселях хиталися меблі. А ось під землею є жертви, поранені та зниклі безвісти. У момент поштовхів у шахті "Рудна" державної компанії KGHM в місті Полковіце Нижній Селезії в небезпечній зоні перебували 16 гірників на глибині 1,5 км. Двоє загинули – один під землею, а інший уже в лікарні. Ще вісьмом удалося піднятися на поверхню: троє з них перебувають у лікарні з тяжкими травмами хребта та черепно-мозковими травмами, їхньому життю нічого не загрожує. В інших п'ятьох травми не настільки сильні, вони також у лікарні. А ось ще шестеро шахтарів зникли безвісти.

Про це повідомляє польська радіостанція RMF FM. Нині на шахті працюють рятувальники та намагаються віднайти гірників, які залишилися під землею.

Тим часом в Італії, яка останніми місяцями також потерпає від підземних поштовхів, винайшли робота-рятівника, який працюватиме під час землетрусів.

Окрім того, нещодавно потужний землетрус магнітудою 7,2 стався біля берегів Сальвадора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus