USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У помешканні лучанина виявили нарколабораторію. Фото. Відео

3 Жовтня 2017 14:21
Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом збуту психотропної речовини, процесуальне керівництво у якому здійснює Луцька місцева прокуратура, слідчим територіального органу поліції за участі працівників Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області проведено обшук у квартирі лучанина, під час якого працівниками поліції викрито нарколабораторію.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

За результатами обшуку вилучено психотропну речовину «амфетамін» в особливо великих розмірах та зброю.

Встановлено, що мешканець м.Луцька займався за місцем свого проживання виготовленням та збутом психотропних речовин. Наразі останнього затримано в порядку ст.208 КПК України.

Досудове розслідування триває.


Нагадаємо, сьогодні у прокуратурі повідомляли про те, що засудили лучанина за виготовлення психотропних речовин в особливо великих розмірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яр Показати IP 3 Жовтня 2017 15:20
Наші копи в своєму репертуарі) Два пневмати, два інші, судячи з усього - травмати. Бінокль теж серйозна зброя) Гранату, не здивуюсь, якшо самі підклали, як і пакетик в кишеню. Але загалом, докази є. І що-що, а амфетаміну в Луцьку явно забагато, і це те, що дійсно наносить шкоду. Сядуть хлопаки надовго...
Бодя до Яр Показати IP 3 Жовтня 2017 16:10
не сядуть факт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus