USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У правоохоронців поцікавляться, чому на Камінь-Каширщині перешкоджають георозвідці бурштину

25 Жовтня 2019 16:52
У прокуратури та Служби безпеки у Волинській області поцікавляться, чому державному підприємству «Волиньприродресурс» перешкоджають проводити геологічну розвідку можливих родовищ бурштину.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат, директор КП «Волиньприродресурс» Василь Столяр зауважив, що протягом своєї підприємницької діяльності жодного разу не хвалив поліцію.

«Зараз я хочу подякувати поліції, котра втрутилася під час зриву роботи з георозвідки, яку проводило держпідприємство («Волиньприродресурс», – ВН). Із 6 тисяч осіб 130 людей – проти, аби держава проводила георозвідку в Камінь-Каширському районі», – зазначив депутат.

Він озвучив запитання, адресовані керівництву прокуратури та СБУ області: «Чому в мирний час державі забороняють проводити господарську діяльність і не дають заробляти кошти як волинському бюджету, так і державному?»

Відзначимо, що на сесії облради Василь Столяр пропонував передбачити 450 тисяч гривень на ремонт дороги для Гуто-Боровенської ОТГ та 50 тисяч гривень для цієї громади на співфінансування будівництва стадіону. З його слів, ці кошти потрібні, аби представники громади довіряли обласній владі та не чинили перешкоджань геологічній розвідці можливих родовищ бурштину, яку планує здійснити КП «Волиньприродресурс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
народна прокуратура Показати IP 25 Жовтня 2019 20:27
Столяр - клоун. До чого тут прокуратура і СБУ? Він би ще у Збройних сил та військово-морського флоту з Міністерством закордонних справ поцікавився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus