USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У районі вокзалу муніципали знесли паркани на городах

8 Грудня 2017 09:38
Прибудинкові території на вулицях Гулака Артемовського, 25а та Євгена Коновальця 8 і 10 очистили від незаконних парканів та огорож, які заборонені Правилами благоустрою міста Луцька.

Про це інформують на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектори відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради прибрали з дворів паркани з дев’яти грядок та городів, які місцеві мешканці самостійно обгородили металевими сітками, планками та дерев’яними штахетами, які псують естетичний вигляд обласного центру Волині.

Демонтаж інспектори проводили на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
я Показати IP 8 Грудня 2017 09:58
Заберіть бетоний блок з проїзджої частини по вул Огіенко 20 вїзд-виїзд з двору багато поверхівок!!!!!!!!!
Юра Показати IP 8 Грудня 2017 10:03
Нарешті влада робить щось нормальне, а то порозводили городи і курятники в місті
до Я Показати IP 8 Грудня 2017 10:07
І не вздумайте забирати!!!! Навколишнім будинкам є де заїхати-виїхати.В цій конфліктній ситуації розбиралася міська влада,вони і поставили цей блок в інтересах більшості мешканців навколишніх будинків,був гучний скандал який висвістлювався всіма місцевими ЗМІ.Якщо теперішня влада поведеться на попередній допис,то скандал буде гучнішим за минулий.Так що,владо,думай !!!
Ху Показати IP 8 Грудня 2017 10:11
Цікаво, яка ско?ина буде літом будяки косити, квіточки садити, сміття збирати, алкашів-бомжів ганяти щоб було гарно та затишно на тій території що біля будинку. Хто з безмерових керівників буде сміливий взяти на себе таку відповідальність?
Ви до Ху Показати IP 9 Грудня 2017 01:23
Та садіть квіточки, ніхто ж вам не забороняє. Але не будуйте огорожі з всякого хламу. Це ж не приватна територія, і такого ніхто не має права робити.
До Ху Показати IP 8 Грудня 2017 10:25
Ви хочете сказати,що всі до єдиної такі загороджені діляночки гарно посаджені і доглянуті??? Якраз на більшості такий безлад і твориться.
Ху до До Ху Показати IP 8 Грудня 2017 11:32
Посадіть квіти на клумбі біля свого під'їзда, споліть зілля, підберіть сміття та порожні пляшки які вам в ту клумбу накидають, а не переступайте через них, тоді з вами поговоримо. Як іде прибирання прибудинкових територій - в курсі? Поясню - йде натовп з 5-8 чоловік в помаранчевих жупанах де присіли де привстали де віником махнули де промазали а ось до винограда що на плоті в першу чергу побігли. Все, повторна акція прибирання через два тижні. Біля смітників розкидане сміття в радіусі 5-10 метрів, дрібне сміття лежить роками. Весь район в смітті.
лучанин Показати IP 8 Грудня 2017 11:17
коли вже стаціонарну металеву перепону знесете на дружби народів???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus