USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У районі Волині збирають віче

6 Квітня 2014 15:00
Брати участь у виборі начальників у владних установах району, почути звіт новопризначених керівників – у Камені-Каширському скликають віче.

Завтра, 7 квітня о 12.00год. біля приміщення Камінь-Каширської РДА скликається Народне Віче.

«Ми вимагаємо, щоб перед громадою району прозвітував про свої наміри і напрямки діяльності новопризначений голова РДА Сергій Дмитрук!», - йдеться у повідомленні активістів на сайті Вісті Каменя.

Окрім того наголошується, на що має права громада. Отож:

Громада має право і повинна обговорити, погодити або відхилити кандидатури заступників голови РДА, керівникаапарату РДА,начальників відділів і управліннь райдержадміністрації!

Громада має право і повинна обговорити та затвердити кандидатури на посаду начальника райвідділу міліції і прокурора району!

Громада має право і повинна обговорити ряд питаннь, що стосуються діяльності міста (зокрема проблеми функціонування ринків, незадовільного стану проїжджих частин міста, законність постачання будівельного піску). Вимагаємо, щоб перед громадою прозвітувався міський голова Бондар!

Громада має право і повинна обговорити проблему екології в районі. Вимагаємо, щоб прозвітувався еколог Домарецький!

Громада має право і повинна обговорити проблему вирубку лісів! Вимагаємо, щоб прозвітувалося усе керівництво району та лісових господарств!

Громада має право і повинна створити координаційну раду, яка здійснюватиме постійний контроль за діяльністю органів місцевого самоврядування, органів виконачої, судової, правоохоронної влади району!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Володими Показати IP 6 Квітня 2014 18:19
Хай живе Камінь-Каширська анархія і в решті районів Волині. Так скоріше розвалиться Україна, бо донецькі вимагають для себе іншої волі.
чечен Показати IP 7 Квітня 2014 05:45
Украине -хана. Надо батьку Махно вытаскивать из под земли. За кого голосовать, за Держи-морду....
Юрист до чечен Показати IP 7 Квітня 2014 12:45
Воно и видно що чечен а не Українець!
11 Показати IP 7 Квітня 2014 09:51
виведуть півбазара....зберуть бабів горластих та пару мужиків невдоволених... і ось тобі віче по-каміньські)))))
КРАСОТКА до 11 Показати IP 13 Квітня 2014 22:25
Я ЗГІДНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus