USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У санаторії «Пролісок» безкоштовно відпочивають особливі дітки

17 Квітня 2019 22:26
Діти з особливими потребами, які навчаються у Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату Волинської обласної ради, зараз відпочивають у КП «Санаторій матері і дитини «Пролісок». Гостинний прийом, безкоштовне проживання та лікування дітей забезпечує санаторій, а їхнє харчування профінансували за кошти благодійників.

Ініціатором такої ідеї стала директорка «Проліску» Оксана Бугайчук. Зі слів директорки, у здравниці започаткували акцію «Пасхальні канікули». Першим ідею підтримав депутат Волинської обласної ради, керівник групи компаній «Пальче» Ігор Лех.

«За спільної благодійної діяльності санаторію «Пролісок» та фінансової підтримки Ігоря Леха 15 квітня ми розпочали безкоштовне оздоровлення п’яти дітей Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату Волинської обласної ради. Дітки потребували не тільки фізичної реабілітації, але й відпочинку», - зауважує Оксана Бугайчук.

«Щороку «Пальче» віддає певні кошти на благодійну діяльність. Цього року нам запропонували профінансувати відпочинок дітей. Це гарна ідея, адже вони зможуть отримати нові враження та необхідне для них лікування. Сподіваюсь, що до започаткованої керівництвом «Проліску» акції долучаться й інші небайдужі волиняни», - зазначив Ігор Лех.

Зауважимо, що кожне добре серце може долучитися до акції «Пасхальні канікули».

«Санаторій забезпечує лікування та проживання дітей з інвалідністю, їхнє дозвілля за власний кошт. Потрібно тільки, аби хтось долучився та профінансував харчування діток», - підкреслює Оксана Бугайчук.

Комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок» є сучасною лікувально-профілактичною установою та надає послуги з оздоровлення населення України. Санаторій здійснює реабілітацію хворих із захворюваннями хребта, органів травлення, органів дихання та ендокринною патологією за допомогою сучасної лікувально-діагностичної бази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus