USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Санкт-Петербурзі кілька сотень людей мітингують проти війни з Україною

24 Вересня 2017 16:27
У Санкт-Петербурзі кілька сотень людей вийшли на площу біля Казанського собору на несанкціоновану акцію проти війни з Україною.

Як передає УНІАН, раніше в місті планувався «Марш миру», однак він не був санкціонований місцевою владою, тому захід проходить у вигляді народного антивоєнного сходу.

Жителі Санкт-Петербурга вийшли на акцію з жовто-блакитними прапорами, а також із шарфиками та стрічками кольорів українського прапора.

Поліція попереджає, що акція не узгоджена й участь у заході може призвести до адміністративної відповідальності, а також штрафу від 10 до 20 тис. рублів. Наразі нікого не затримують, люди не розходяться.

Один із учасників акції прийшов із плакатом «Путін - це війна». За його словами, влада РФ замість того, щоб займатися розвитком своєї країни, витрачає гроші на війну з Україною.

На місці акції також присутні прихильники чинного російського режиму з «Национально-Освободительного движения» (НОД).

Захід проходить спокійно й на даний момент без провокацій. Поліція посилила заходи безпеки, біля Казанського собору припарковані автозаки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 24 Вересня 2017 18:10
Вони проти війни з Україною. Бо йде багато грошей на війну. То вони по суті не проти війни з нами, а проти того що забагато коштів ідуть на "гумконвої"?
123 до Кіндрат Панасович Показати IP 24 Вересня 2017 22:15
Ні, вони проти війни, там багато хто проти, проте влада всіх так залякала, що одиниці можуть говорити свою думку. І взагалі не треба думку влади та думку народа ототожнювати. У нас зараз іде така сама пропаганда, щоб настроювати один народ проти іншого. Шкода, що є ті, хто цього не розуміє і ведеться на це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus