USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У школі на Волині уроки фізкультури проводять у класній кімнаті

5 Вересня 2017 20:15
Школа в селі Бережниця Маневицького району не має спортзалу, тож учні змушені займатися на уроках фізкультури в одній із класних кімнат.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 вересня.

Для облаштування повноцінного спортивного залу загальноосвітній школі І–ІІ ступенів, де навчається більше 100 дітей, потрібно 3,9 мільйонів гривень. Оскільки таких коштів обласний бюджет скерувати не може, депутат В’ячеслав Рубльов запропонував виділити навчальному закладу 400 тисяч гривень на співфінансування будівництва спортзалу в межах невикористаних коштів.

Також на засіданні комісії було підкреслено, що школа в Бережниці є перспективною: так, наприклад минулого року на заміну вікон у приміщенні навчального закладу було виділено 100 тисяч гривень. Окрім того, директор навчального закладу є учасником АТО, який вирушив на схід України як доброволець, тим самим показавши приклад іншим освітянам області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus